cold

Ur arkivet. Sov hos två goda vänner igår, skrattade och tjoade. Och imorgon mitt kära herskap bär det iväg till Malmö! Så kommer försöka att pressa upp ögonen imorgon vid 04.30 tiden. Vad gör man inte för att få träffa alla underbara människor, kompisarna och staden Malmö. Kram

.



Nu var det länge sedan jag slängde upp något outfit liknande, så här har ni något som skall föreställa det. Leker orten krigare, kartellen osv med plattkeps idag. Yes

breadfust


Sitter just nu och äter lunch med några chicos and chicas, väldigt gött. Sedan blir det vardagliga rutiner, svart och vitt. Peace

Ett beroende


Materiella ting kan också vara kärlek. Men detta beroende är inte bra för min ekonomi. Men när jag såg dessa var det no mercy. Förresten, har ni sett parodin av Kanye west och Kim Kardashians musikvideo, jag garvade arslet av mig. Stackars små kärlekssparvar. 

glitter


Några grejer som följde med hem från glitter i Göteborg, tack för det!!  Ni vet det var verkligen som en sån där dröm, gå in i en affär, plocka på sig 10 saker på tidspress.. Har alltid velat gjort det, har drömt om det en miljon gånger, och det har alltid känts som en väldigt orimlig sak. Så konstigt, men så spännande. Nu återstår bara mötet med en vampyr etc. Får se hur det går med det

airplanes


Är just nu på Bromma flygplats, dör av tristess. Internet är inte gratis och kortet funkar inte, sitter och stirrar ut genom rutan inne från de varma ut till det kyliga. Iakttar, ser hur plan lyfter, och landar. Om och om igen, tog en tur till taxfree'n. Vilket sedan vart helt ointressant när jag kom på att jag inte kan handla något alls, kort jävel. Så nu sitter jag på en stol och önskade att jag skulle vara påväg till varmare breddgrader. 

Superhero

 

Från igår när jag framförde Superhero med lite komp från världens bästa George! Fy vad kul detta, den finns på spotify om ni vill lyssna där med ;) En superfin och gullig tjej vid namn Moa som la upp denna video, så tack så mycket för det! Kram på er

Nordstan



Tack för idag Göteborg/nordstan! Ska berätta lite mer specifikt om dagen imorgon när jag är hemma ;) men kul har det varit! Ska ladda upp superhero framträdandet också! Men vilken dag, så mycket kontraster, färg. Underbara själar, blir alldeles varm. Älskar det här

mormor❤️

Haha this woman


missade flyget


Missade flyget från sthlm-Göteborg. Går dock ett nytt om två timmar så no worries :)
Men detta var väl ungefär min reaktion... Flyger aldrig mer själv

why so serious?


Aloha medmänniskor! Idag har jag och min vän lina förtjänat en varsin guldstjärna, jajamen. Vi tog oss till gymmet och sprang en lång sträcka på band. Benen kändes som betongblock men det är väl så det ska kännas! Sedan pallrade vi oss hem till hennes crib igen och gjorde popcorn, vilket resulterade till att de vart brända och plattan började brinna, men den situationen löste vi snabbt och bra. Imorgon ska jag flyga för första gången all my myself, blir intressant. Jag som inte ens är speciellt bra på att orientera, hur ska detta gå... Ack vad nervöst. Vi får se hur det går! Ska bli kul att få åka till Göteborg och uppträda dock, det ser jag fram emot väldigt mycket! Sov så gott nu mina små!!! 

chokladbollar


Chokladbollar är jag en baddare på att göra ska jag tala om för er! Men i min familj, om man råkar somna på soffan så finns dom inte kvar länge alls. Så till min stora besvikelse var de slut när jag öppnade kylen. Den skyldige vägrade erkänna och jag misstänker nu i dagsläget att det fanns flera med på kuppen. Utredningen fortsätter imorgon.

africa



Tänk vad vackert det kan vara att glo ut genom bilrutan tidigt på morgonen och se solen resa sig över vår lilla stad. Idag har dagen varit väldigt produktiv. Fick hyfsat mycket gjort på lektionen sedan efter skolan satt jag i ett möte... Kan berätta lite mer om det sen :) tills dess, sov så gott kära ni. 

Drömmande



En bild på mitt rum och en dagdrömmande liten flicka ur arkivet. Är just nu i skolan, ser på en film på engelskan men vill helst av allt bege mig ut i den kalla vinter luften, till bussen, åka hem, och sjunga. 

Strike a pose.

Gud, Jesus, Allah. Snälla ta mig iväg från denna tristess och allt vad som har med denna gråa stad att göra. Jag vill ha kontrast, färg. Jag vill ha tillbaka de underbara två minuterna på en fredagskväll. Jag saknar Stockholm och 7eleven, att käka korv där. Jag vill så gärna ställa mig på en scen och sjunga för allt jag är värd. Så jag längtar så fruktansvärt mycket till den 23 november då vi åker till Göteborg och spelar!!! Sedan till Malmö den 30! Fy vad kul det ska bli. Och det ska ni veta mina kära, bara för att jag åkt ut ur idol så betyder det verkligen inte att min karriär är över, nej för tusan, jag är ju endast 17 år. Det ska nog ta sig tillslut skall ni se! Håller på att spela in en cover just nu som jag snart slänger upp här! Massor med kramar och önska eder en förträffligt fin måndag. 

måndag //morgon


fotbollsgalan



Två bilder från igår! Började dagen med frukost på Clarions med fotbollslaget! Sedan var vi i vallas gymnastiksal och hade olika "lekar" osv! Väldigt kul! Sedan var det bara hem och fixa sig inför fotbollsgalan. Väldigt rolig kväll det med, med mycket skratt och skoj. Hoppas ni andra också hade en väldigt fin kväll! 

fötböll

Lagpartaj


Saknad


Saknar verkligen de här gänget på tok för mycket. Så imorn sitter jag i min soffa och hejar som en galning på varenda en! 

Q/A part two.

Förstått att du gillar korv, vet stans bästa grill, kanske får bjuda på en grillad nån dag? kanske med rostad lök på om du gillar de ;) ?
Svar; klicka här för svar (jorååå, det kan du, en och annan körv slinker väl alltid ner)

Är du på G med jens? Han pillar i ditt hår på vissa videos
Svar; Hårstylister blir också ihop med alla vars hår dom tar på, så ja. Nej men han är som en bror för mig, så nono.

Har du något smeknamn som folk kallar dig för?
Svar; Blir kallad allt förutom mitt egna namn, har lite identitetsproblem pga det...

Vad är meningen med livet enligt dig?
Svar; vitsen kommer på slutet, sen utöver det är denna video ganska tråkig.


Vad är det mest romantiska någon har gjort för dig nån gång?
Svar; tagit på mig ögonbindel och fört mig till platsen vi träffades för första gången. Det var väldigt fint gjort!

När ska du göra magnetröntgen på knät då? Du gick ju väldigt bra för att ha fått knät ur led i tisdags... Jag har gjort samma och hade aldrig kunnat ens gå på benet sådär nära inpå.. Bra läkkött! ;)
Svar; Nästa vecka i stockholm staden! Japp jag tycker också det var konstigt, börjat fundera på om det verkligen gick ur led som läkarna påstod(och jag). Det gick förjävla fort att börja gå igen, kan ju dock också ha berott på att jag körde knäövningar varje dag i ca 2 timmar för att just kunna gå på fredagen!

Tycker du att det är skönt att vara ensam hemma eller blir du nojig när du hör random ljud?
Svar; Jo, förra gången jag var hemma själv slutade med att jag gick med en kniv och kollade varenda vrå i hela huset. Kanske lite paranoid av mig, visade sig att det var mina katter som busade. Men man bör alltid vara på sin vakt.

Söt du är! Hur fångar du dagen?
Svar; Men tack detsamma unknown. Går runt med fjärilshåv!

Vad använder du för löshår? Kan man få se bild utan löshår?
Svar; Löshår från Rapunzel, hade nailhair förut, men nu har jag clips. Absolutelllllyyyyy
detta är dock en gammal bild men det är ungefär i den här längden, kanske lite längre just nu!

Har du fyllt läpparna av nått slag?
Svar; Jag är sjutton, har väl fått en och annan fläskläpp i mina fotbollsdagar, annars självklart inte!

Har du någon pojkvän?
Bästa pluggtips? Hatar att plugga! What am i going to do??
Vad spelar du för position i fotbollen? Football in my heart <333
Bästa vänner?
Vad går du på för gymnasium? Är det bra??
Hade du bra betyg när du gick ur 9:an??
Svar; Är du gälen, killbaciller. Cräzy you. Nej men det har jag icke!
Jag är tyvärr inte heller ett sånt stort fan av det här med att plugga. Men sätt dig på någon plats där du känner att du kan koncentrera dig, jag brukar ex plugga på biblioteket. En tyst och mysig miljö. Eller dra med dig någon kompis och ta er igenom lidandet tillsammans!
Forward, jajemen, fotbollen ligger varmt om hjärtat.
Går på Wargentins gymnasie här i östersund, jadå, det går vägen!
Relativt bra, några mvg, vg och ett g! De duger gott och väl, så länge man är nöjd själv :)

Vad är det konstigaste du har ätit?
Svar; Hade en kort period då jag fick för mig att jag skulle testäta blad på de träd jag gick förbi. Varade typ en kvart. Bakgrunden var nog att jag traskade omkring och reflekterade över hur gräsätare överlever och hur deras liv såg ut på dinosaurjetiden.

Tjuhu! Ska vi gifta oss och hur ska vårt bröllop se ut??
Svar;


Vilken är din/dina favoritfilm/filmer?
Svar; Mina absoluta favoritfilmer är Mama, sinister-skräckfilmer. Sedan alla harry potter filmer, samt lejonkungen.

Vad skulle du göra om den senaste personen du kysste skulle kyssa någon annan framför dig precis efter?
Svar; Springa fram, kissa på hens ben och markera revir. Nej men svårt att säga, blivit lite sur förmodligen. Om det nu inte var min mamma eller pappa etc.

Längtar du till något speciellt? Vad?
Svar; Att få åka ner till stockholm igen. Sedan sommaren, få åka utomlands med mina vänner och på olika festivaler!

Vart är du just nu?
Svar; Nere i våran källare, svarar på dessa frågor vid datorn.

Vad handlade din senaste lögn om?
Svar; att jag läst alla mina läxor/uppgifter som jag skulle ha gjort på min mail hehe.

Vilken var den senaste boken du läste?
Femtio Nyanser Av Mörker. Väldigt vacker bok, lite för väl beskrivet ibland, men det är bara att bläddra förbi de delarna!

Vilken är din favoritlukt?
Svar; Lukten när man kommer ut på morgonen, när det luktar "morgon". Vet inte hur man ska beskriva den lukten, men den är gudomlig.

Om du fick träffa vem som helst på jorden, vem skulle det va?
Svar; Jag vill träffa någon som kommer att kunna stå ut med mina irriterande upptåg i en period längre än tre timmar. Nej men Zach Galifianakis, eller "Alan" karaktären, som han heter i baksmällan. Det skulle nog bli väldigt intressant.

Vad gjorde du igår vid midnatt?
Svar;Lyssnade på Håkan med mina två vänner.

Kan du nudda näsan med tungan?
Svar; YES INDEED, tänk för att det kan jag!

Är det något rosa i rummet du är i nu?
Svar; Nix!

Vad är det för väder nu?
Svar; Blåsigt, rätt så mulet, kallt.

Vad tror du jävulens efternamn är?
Svar; Bard. Haha nej skämt åsido (löve him)

Har du varit olyckligt kär?
Svar; Nono, not so far.

Om hela världen skulle lyssna, vad skulle du säga?
Svar; detta.

Vad vill du ha skrivet på din gravsten?
Svar; "jag vill inte ligga under en sten". Nej men jag vet inte, nåt fint, I guess!

Vilken människa i hela världen skulle du vilja ge en fet smäll på käften? Varför?
Svar; jimmie åkesson, det talar för sig själv ibland.

Skulle du kunna klippa av dig allt hår om du fick en miljon?
Svar;


Varför alltid svarta kläder vore kul o få reda på.
Du verkar vara mer på när du var 15, gladare, nu är du mer som Leif G W Persson, lyssnar på dina lurar o lurar i en soffa. haha
Om du fortsätter med långsamma låtar får man skaffa ett Broiler abbonemang på 2000 spänn för att hålla dig kvar.
Har ni redan valt låtar eller är du hemma o skriver en hit?
Den här benställningen, tar du av den vid varje klädbyte eller går du i konstant kjol. Kliar det.
Nu skulle Darins låt Step up for the party nått va en kick in your ass too våga visa mer av din grej. Förra veckan hade Elin höga poäng o igår Jens p.g.a Dansbandshower.
Du kan kanske dansa med en bakplåt o sjunga Grindslanten baklänges
Svar; Varför inte svarta kläder?

HAHAHA sooooo funny...Leif G W Persson.... Broiler abbonemang....
Den är på för det mesta, kliar som bara den skall du veta!
Får göra det någon annan gång hörredu.

Vad heter du i mellannamn?
Svar; Ebba Linnéa

Vad tycker du om Amanda fondell?
Svar; Sjukt tuff och begåvad brud, väldigt trevlig också för den delen!

Sådär ja, del två! Vi får se om det blir någon trea, var så många frågor som var lika! Men en liten del tre skall vi väl kunna skramla ihop! KLEM


thunderbuddies

Här är mina två bästa. dreamteam, ungefär detta som utspelar sig på en kväll

 


stylingtips as requested




Hade fått lite frågor om jag kunde lägga upp hur jag sminkar mig och stylar hår osv. Orkar inte lägga upp själv höhö så här har ni två videos på hår styling och smink, hoppas ni får lite inspiration ladies and gentlemen. kram

Info



Skolan, ångest, fast det är kul, fast det är konstigt, stressat etc. Men det är väl bara att gå in i rutinerna igen I guess. Ska försöka börja med att videoblogga, lägga ut covers och uppdatera oftare på olika forum osv, dra igång lite tävlingar m.m! Wöööpwöööp

Midnattsljus




Idag kom jag hem till en vinterstad så kall. Här är det ett vitt täcke av snö vart man än vänder sig, mitt vinterland. Ångesten över att börja skolan imorn har redan tagit in, att behöva återvända till rutinerna. Hur som haver, idag när jag kom hem efter en obekväm tågresa med nackspärr, åkte jag först till sjukhuset och hälsade på världens bästa mormor, där även mina små kusiner var. Sedan heim te mina två goda vänner Lina och Julia. Skrattade och pratade om allt och ingenting, sedan tog jag och Julia en liten promenad ute i det kalla medans lina städade lite i sitt rum, fint och hemtrevligt skall det vara ;) så nu har vi lagt oss och inväntar morgondagen. Lyssnar på lite Håkan med doftljus vars lågor lekfullt dansar som siluetter mot väggarna. Och jag kan inte undgå att sakna Stockholm och de fina människorna där. Vi får se hur det blir här, jag får fortsätta kämpa med musiken. Sån tur att det finns varma själar här med. Godnatt 

fotbollsgalan


Röd som en räka är jag. Men fortfarande sjuhelsikes kul att få äran att uppträda på fotbollsgalan! Nu när vi är klara beger vi oss till hotellet igen, sen ska jag packa det sista, och återvända hem till mitt fina Östersund. På återseende Stockholm. 

Globen


Elin och Zlatte såhär på morgonkvisten. Nu är vi i Globen och käkar mandariner. Snart blir det repitioner! Kramklempöss

Air force


Dessa följde med mig hem efter en fin dag på stan! Ville sen bara upplysa er om att jag mår bra, vid liv osv! Har haft en otroligt rolig helg, och just nu kollar jag på film med några fina människor! 

Q/A part one

 
Tänkte att jag skulle försöka svara på så många frågor som möjligt nu, sedan tar jag resten i olika delar ;)

Hej Matilda!
1. Hur långa blogg poäng har du?
2. Hur väl har du lärt känna Oscar Zia? 
3. När idol är över vad ska du göra då? 
Ha det så bra!
Svar; Hej på dig!
1. Ha letat och letat men hittar inget som heter blogg poäng, vad tusan är det för något? haha
2. Träffats två gånger so far så inte så speciellt väl!
3. Försöka bygga en karriär och fortsätta jobba på min dröm!

Hur kan du hålla dig så smal och snygg hela tiden haha?
Svar; Vem du nu än är, tack som fan för att du tycker det! Själv är man såklart väldigt självkritisk. Jag äter exakt hela tiden och gymmar någon gång i veckan, that's my final answear!

1. Vem av Idolerna är du närmast med?
2. Hur är Kevin som person?
3. Kan man bli vän med dig på facebook?
4. Ska du flytta till Stockholm när Idol är slut?
5. Är du och Oscar Zia på G?
6. Vad är temat till nästa fredagsfinal och vad ska du sjunga?
7. Hur får du ditt hår att vara så glansigt och perfekt?
8. Vem tror du kommer vinna Idol och varför?
9. Var du och Gabriel nära (som kompisar)?
10. Hur är Erik Rapp?
Svar;
1. Sara Sangfelt
2. Väldigt trevlig, snäll och omtänksam!
3. No can do sörru, men på min "fanpage" kan man skriva och så om det var de du tänkte på ;)
4. Inga såna planer ännu får se hur det blir, trivs väldigt bra här!
5. Nej skulle jag väl inte kunna påstå!
6. Svenska hits
7. Tvättar det, i vatten. Använder bara balsam och hårinpackning, sover med det ibland också! Vad kul att du tycker det är fint
8. Väldigt svårt att säga, tycker alla är värdiga vinnare!
9. Sisådär, men alla umgicks ofta tillsammans, men Gabriel är världens härligaste människa!
10. Intelligent, rolig humor, väldigt insiktsfull och har väldigt intressanta åsikter!

Stark senap, vanlig senap eller ingen senap på korven?
Jag föredrar stark!
Svar; Johnnys Senap,ALLTID

1. Vem ser du som din största konkurrent i Idol? Typ Elin? 
2. Hur gör du med skolan och kommmer du få läsa om eftersom du missat så mycket? 
3. Är du allergisk mot något?
4. Hur många förhållanden har du haft? 
5. Hur har du gjort för att inte bry dig om att ditt ex har skaffat en ny? 
6. Hur ska man göra för att våga ta för sig mer?
7. Hur länge har det som längst tagit för dig att komma över ett ex? och som kortast? 
8. Kan du inte visa bild på ditt rum? 
9. Är du sån som städar efter dig konstant och håller rent eller är du den som städar när det verkligen,verkligen behövs?
10. Är du duktig på att baka och laga mat?
11. Vad gör du när du åker ut ur idol? (eller vinner) 
12. Vem är din allra allra bästa vän?
13. Bor din mamma eller pappa med dig i Stockholm? Eller pendlar dom fram och tillbaka varje fredag?

Svar;
1. Ser egentligen ingen som min konkurrent konstigt nog! Tycker bara att det här är en rolig musik grej, och ser det mest som ett sätt att visa upp sig på "marknaden" så att säga!
2. Får plugga igen allt sen, man hinner inte plugga när man är här, eller hinner gör man väl, men då skulle man nog bli utbränd efter ett tag! Så sommarskola eller dylikt! De löser sig!
3. As a matter of fact I am, mjölkprotein
4. Om vi ska räkna seriösa, UNO
5. Försökt fokusera på något annat, prata mycket om det med en bra vän, det är bra att försöka få utlopp för sina känslor, så sporta mycket hjälper! Sedan får man väl tänka att det helt enkelt inte var menat att det skulle vara ni! Det går över efter ett tag :)
6. Börja med små saker bara, ta steg för steg, jobba på din självkänsla, gå nån teaterkurs, det är väldigt bra!
7. Oj jag vet inte, har börjat funderat på om man verkligen kan "komma över" någon. Den människan har ju mer eller mindre vart en del av ditt liv, av din vardag, så man har alltid kvar minnen med den personen. Det är väl mer bara att man tappar kontakten, men känslorna består, enligt mig!
8. Absolutelyyyyy

Ungefär såhär fast nu har jag en rund säng!
9. Jag är nog den som städar när det verkligen, verkligen behövs. Är en väldigt väldigt lat människa, och när saker börjar möggla och man ser bananflugor överallt.. ja så städar jag väl ibland.. nej skämt åsido. Jag städar när det inte längre går att gå i mitt rum utan att kliva på ett klädesplagg ;)
10. Baka är jag inte så dum på, eftersom jag tycker kul. Sen i matväg är jag en baddare på att göra köttbullar, steka korv, och koka pasta samt nudlar. Funderar på master chef efter idol, vad tycker ni?
11. Efter idol kommer jag åka hem, försöka att fixa en lägenhet med mina två vänner lina och julia! Sedan försöka hitta en skivbolag eller något, som kan tänka sig att hjälpa mig! :)
12. Jag har många vänner som alla är unika och bäst på sitt sätt. Har ju min lilla skara med människor som jag är väldigt nära med! Så alla är de mina bästa!
13. De pendlar oftast, mamma stannade i en vecka förut på lovet! Annars åker någon utav dom ner på torsdagarna osv!

1. Ser du dig fortfarande som "lyckligt lottad" eller är du en faktiskt "kändis" nu?
2. Vilket är ditt favoritord?
3. Har du någon hemlig talang förutom sång och fotboll?
4. Om du vore ett JÄTTEstort träd, var skulle du varit planterat då och varför?
5. Vilka TV-program/serier följer du och vilken hade du helst "levt i"? (EJ IDOL för bövelen)
6. Titta åt höger, vad är det första du ser? (om det är en vägg, tjuvkika lite åt vänster istället)
7. Välj EN: Ta med Bard på en shoppingrunda, Anders Bagge på Gröna Lund eller snacka skit med Laila över en korv på 7-Eleven?
8. Vad är Matilda Melins bästa resp. sämsta sida enligt henne själv?
9. Brukar du grina till sorgliga filmer etc, eller är du stentuff?
10. Finns Jultomten?
Svar;
1. Jag kommer aldrig ha den bilden av mig själv som någon som är känd. Jag är en väldigt lycklig lottad person, det är jag verkligen!
2. Har väl just ingen favoritord  Nej. Jag kan faktiskt inte sortera ut det här. Jag kan inte välja. Jag tycker att ord är bäst i sällskap. När de sätts samman, blandas och bildar meningar som bildar tankar, funderingar och ger mig upplevelser.
3. Kan nudda näsan med tungan!
4. Skulle vilja vara planterad längst upp på vita huset, bara för att, bara för att jag kan.
5. How I met your mother, The Mentalist, Dexter, Pretty Little liars, Vampire Diaries, New Girl, Gre´s Anatomy och Skins. Skulle vilja leva i Vampire Diaries, varför? För att jag alltid velat vara en vampyr, har t.om. försökt med en vampyr formel haha.. men den funkade inte.. attans.
6. Mitt Näääk album! (tjuvkikade lite åt vänster)
7. Bard på en Shoppingrunda, endast för att jag tror det skulle bli minst stelt och för att han har väldigt intressande åsikter och skulle nog ha en flytande konversation under hela rundan! Men sen att få ta en korv på sleven hade man ju inte direkt tackat nej till!
8. Bästa; att jag har lätt till skratt och nästan alltid är på glatt humör, sen är jag en pålitlig person! Sämsta: jag är mjölkallergiker samt att jag är väldigt känslig av mig!
9. Det beror på hur sorliga de är, men grinade ihjäl mig till the haunting in conneticut 2 (en skräckfilm) och i slutet hjälper ett spöke dom att komma upp ur ett hål, fy vad jag grät, jag och min vän lina. Har nog tagit skräckfilmer till en helt ny nivå när man tycker det är ett lyckligt slut..
10. Självklart, samt tandfen och alla andra övernaturliga ting.


Vad är det sämsta med idol?
Att vara hemifrån, inte kunna träffa sina vänner varje dag

Vad är det jobbigaste med att ha blivit känd?
Ser inte mig själv som känd alls.. känns så konstigt alltihop, att folk känner igen en, men det är absolut ingenting som är jobbigt med det, älskar när folk kommer fram och pratar! Blir alltid lika glad

Vad är din favoriträtt?
Korv m bröd, eller tacos

Vilken är din favoritfärg?
Marinblå

Hur skulle du beskriva dig själv om du fick använda 5 ord?
spontan, fundersam,  kreativ,  ärlig, social.
Vilka tror du står i idolfinalen?
Riktigt svårt att säga, har ingen aning faktiskt. Alla är otroliga talanger!

Träffar ni idoljuryn mycket under veckorna?
Får tyvärr nästan aldrig träffa dom, förutom på scen och ibland efter fredagsfinalerna!

Vad går du på gymnasiet? 
Estet media, SECOND YEAR, wööpwöö

Äter du ofta sötsaker, hur ofta? Vad är ditt favorit godis?<3
Svar; Varje dag men inga speciellt stora mängder! Choklad i all ära!!! MÖMS

Gillar du barn? Vill du ha egna barn nån gång i framtiden och hur många? Om du vill det, vad skulle du döpa dom till?
Svar; Beror på hur gamla de är och vilken tidpunkt det är på dygnet. Ja någon dag ska man väl klämma fram en liten mini, antalet har man väl inte tänkt på, kan bli en, kan bli två, eller åtta. Kiara och Kovu om det är två, älskar lejon kungen. Kanske mufasa hahah

Dricker du kaffe. Snygg pussmun. Vet du att bladlöss bajsar socker på bilarna. Vad för mat gillar du. Två år kvar på skolan. Du ett busfrö enligt dina videos. Pojkflicka. Kan det aldrig bli french hotdog eller mos med lingon. Köper du cd eller bara Ithunes.  
Maseltov
Ha det nice över helgen fjunis.
Svar; Jag överkonsumerar kaffe. wäll tank jou! Det visste jag icke, ska pröva slicka på nån vindruta någongång bara för att vara säker. All mat, äter allt, förutom pyttipanna. Si un poco, fröbus kanske. Kan bli en Hrench Fotdog eller Los med Mingon. Spotify och Itunes för de artister jag vill stötta! Detsamma fluffy

heej!
1. har du haft tandställning eller har du födds med perfekta tänder?
2. du har ju kikat på rytmus gymnasium i sthlm, skulle du kunna tänka dig att börja där?
3. skulle du kunna  börja göra videobloggar också?
älskar din röst och du verkar vara en jättehärlig person att vara med, hoppas du kommer till final och vinner hlea idol, för det är du verkligen värd! <3
kraam! <3
Svar; HEEEJ på dig sötnosen!
1. Haha ingen tandställning här inte, perfekt skulle jag väl inte tro, men tack så mycket, man blir jö generad!
2. Det skulle jag nog kunna tänka mig! Fast det tar emot att lämna mitt hem familjen och alla kompisarna. Så det är nog det som håller mig kvar i östersund
3. Nja, kan fundera på det men känner mig så obekväm med att prata med en kamera.. så lite tveksamt på den fronten tror jag bestämt!
Bamsekramar till dig härliga människa, tack tack tack!!!

Har du eget rum eller bor du i köket?
Vad vill du bli som  stor kvinna. Tågvärd.
Vart vill du åka på resa. 
Vilka djur är du rädd förr, typ spindel eller fluga.
Du kommer aldrig att säga, break a leg till nån skådis.
Kan du laga mat. Korv stroganoff t.ex..
Kan du ta en Bagge på golvet utan papper en sommardag?
Hur fick du ideen med blommor i håret och att medverka i idol audition.
Kannst du mir bringe eine svar Zuruck.
Svar; Lite både och, tar ibland in min madrass till köket, in case I Wake up hungry. Som stor kvinna vill jag bli yngre, tror jag, tågvärd? Nej fy farao. Till något vackert ställe, bora bora! Inte rädd för något djur alls, kanske typ dinosaurier. Kanske någongång, internskämt. Kan göra makaroner. Kanske en vinterdag! Ideen med blommorna var för att jag tycker de är fint, i dånt know. Min karriär gick trögt, stod helt still för att vara exakt. Kände att jag behövde göra något för att ta mig ut på marknaden så att säga

Detta får bli del ett haha, fjuttigt I know.. Inte nog med hjärnceller idag. Kram













 

Handen i fickan fast jag bryr mig


Väldigt lång dag, började med en åktur till stylisterna, provade massor med klänningar, byxdressar och allt vad man kan tänka sig! Ja hua, sedan bar det av in till hotellet igen, där det bjöds på repitioner, och psykolog samtal m.m. Och nu har jag gråtit floder till the impossible filmen..sorligaste jag sätt på länge. Men kanske behövde lätta lite på pressen, bara ha en riktig gråt session. Ja minsann, och nu ska jag läsa en bit ur min bok sedan släcka lampan och drömma om något fint. Kram på er

Minuterna innan. (En fredagsfinal)

Syrintaget som minskar. Varenda muskel i min kropp spänner sig, samtidigt som benen vill ge vika. Allt runtomkring blir skarpare, men ändå dovare. I bakgrunden av min retsamma inre röst som ständigt påminner mig om hur nervös jag är, hörs applåder, ljudtekniker som pratar i sina små mikrofoner och får anvisningar och direktioner från någon i deras öronsnäckor. Jag fokuserar på min andning för att finna något sorts lugn, andas djupt in och ut, kippar efter luft mellanåt då nervositeten och min anfådda andning inte blir en bra kombo. Slänger en snabb blick på tv skärmen som räknar ned minuter och sekunder. Blundar igen och går igenom mitt nummer i huvudet. Samtidigt som jag låter allt ljud i min omgivning sakta bedövas av mina öronsnäckor. Känner ett lätt tryck på axeln av killen som brukar ge oss en mikrofon. Tittar mig ängsligt omkring efter vatten, då jag mitt i all uppståndelse känner mig otroligt uttorkad. Kastar ännu en gång ett öga på tv skärmen. Två minuter. Greppar mikrofonen i ett stadigt läge, försöker stödja mig på vingliga ben uppför trappen. Fattar mod och möter förväntansfulla blickar. Tar ett djupt andetag och försvinner. 

Det känns nästan som en utomkroppslig resa alltihop, om om man inte riktigt förstår vad man har gjort förrens man sitter omtöcknad av antingen glädje, sorg eller missbelåtenhet, eller också väldigt belåten. Det är så olika, men att tanken fortfarande finns där, att jag då aldrig trodde jag skulle våga gjort som jag bara för några sekunder sedan ställt mig upp och gjort. Vilket är bra nog för mig. Alltid. 



du var himlen


Hej mina vänner, jag håller på att svara på frågestunden del ett men det tar sin arma tid förstår ni, och mellan det försjunker jag mig i min nyinköpta bok, fikar med roliga människor, och blundar ibland och drömmer mig bort till filtar, te och en balkong i vinterkylan med mina två vänner, med lite aprilhimlen spelandes i bakgrunden. Godnatt mina fina

Femtio nyanser



En bild från i fredags med jazz katten Jens och en på min fina vän Ellenor vars utklädnad i lördag var grumpy cat ;) Kom hit till Sthlm igen elva idag! Sen gick jag och köpte mig en bok och satt på Waynes coffe i nån timma och läste. Älskar att läsa böcker, så underbart. The end

FRÅGESTUND

Skepp ohoy, nu blire frågestund, vilket innefattar konstiga roliga frågor, kan vara allt från om jag äter rostad lök på korv, eller om jag någon gång gått i sömnen och gått ut och lagt mig på våran studsmatta mitt i natten. Och ja... Sånt där! Förväntar mig stordåd från er nu kompisar! Kram 

Superheroes är ni allihopa


Hola kidz, tack för igår, fy farao vad glad jag vart när jag gick vidare, kändes som att göra mål i en superviktig fotbollsmatch eller något liknande! Ni är bäst bäst bäst! Nu sitter jag på ett tåg påväg hem till mitt kära Östersund och mina älskade vänner, samt familj! Men nu ska jag knalla iväg till resturangvagnen, kolla om dom har korv eller nåt. BAJ 

Potäter


POTEYTO POTATO... JAG HAR INGEN TIDSUPPFTTNING, kändes som det var ett år OKEJ. AJM SARIIIIIII. 

stay


En gammal cover som jag gjorde för bra precis ett år sedan. Såhär brukade jag stå i vårat vardagsrum och sjunga för mamma och pappa haha. Uscha vad tiden går

RSS 2.0