Remember

Hola, idag har vart en rolig dag. Inte så värst mycket skola egentligen. Gick på stan efter skolan med Ellenor, Olle, Amanda & Albin! Sen runt halv fem skyndade jag mig upp till Astrid, en jätteduktig vocal coatch. Lärde mig rätt mycket på bara en halvtimme, hon är sjukt duktig! Sen åkte jag och kollade på fotboll i Brunflo med Jocke&Abel bland annat! Men nu må jag gå och lägga mig, upp med tuppen imorgon. Kram på er!


shirts

Suttit och kollat runt lite på nätet och det är sjukt vad snygga kläder man kan hitta. Materiella ting kan också vara kärlek. 

Kom nyss hem från en väldigt jobbig men härlig match. Vinst med 7-2 och fick göra nåt mål så är helnöjd. Idag har vart en väldigt väldigt bra dag. 

Stugan

Var i stugan igår en sväng med Jocke! Och igår var ju första dagen i skolan sen sommarlovet. Var väl helt okej.. Tycker om vårt schema då vi bara läser tre "riktiga ämnen" sedan är det bara media och musik. Så det är soft!


Raaawr

Just nu är jag och julia och hälsar på julia som varit borta i två veckor, och som vi saknat henne! Och imorgon är det skola.. Ja let's just leave it at that.


aprilhimlen

Hej hopp! Gårkvällen spenderades med väldigt härliga människor måste jag säga! Var lite hos min allra käraste Lina, och sedan lite överallt! Så idag har jag varit lite i torvalla, sedan in till stan där jag träffade Kevin, så gick hem till han en stund och degade. Sedan var tanken att jag skulle hem och sedan in till stan igen och träffa en fin vän, men annat kom ivägen..bland annat min lathet hehe. Så nu skall jag bada och njuta av de sista fjuttiga timmarna som fortfarande återstår utav detta sommarlov, klem.
 

holy grail

Igår var vi ett gäng som grillade nere vid stenbrottet i marieby. Och självklart började vi berätta "spök" historier, skrämde upp oss, vilket resulterade till panik och kapplöpning tillbaka till bilarna. Sen åkte vi hem till Amanda och fortsatte med de hemska historierna och skrämde upp varandra ännu mer. Så om jag hade problem med att sova när jag kom hem? Yes. 
 
 
 
 

Woolen Coat

Nu när hösten sakta börjar smyga sig på fick jag ett ryck och beställde hem denna. Hatar att sommaren snart är slut, jag är sol människa... Fast det finns ju lite ljusa delar med just den här hösten måste jag säga! 
 

idol 2013

Måste bara börja med att tacka alla ni härliga människor som gratulerat och lyckoönskat, blir så varmt i hjärtat mitt! Hoppas ni nu följer med mig i min förhoppningsvis långa resa i idol! KRAM PÅ ER!

f*ckwithmeyouknowigotit

Halaaaa, är inte hemma för tillfället men sätter mig snart på ett tåg hem!


Wild

Nu har jag äntligen fått tillbaka min mobil! Som jag saknat den, abstinens I tell you!


Air Max

Snälla gud, allah, buddah, mofasa.. Giv mig dessa


grå skala

Hola! Förlåt för mitt dåliga bloggande. Har som sagt varit i Småland och hälsat på en fin pöjk! Fått mobilen överkörd av en buss. Vart i Norge nu över helgen, tränat för första gången på väldigt länge, vilket resulterade till att jag spydde. Som en sån där människa från biggest loser som typ aldrig tränat i hela sitt liv hehe. Menmen nu är jag heima. Ska skynda mig att duscha och städa mitt rum sen jallajalla till Julia och Lina! Hadet!
 
 
 
 

Smålänning

Är just nu i Småland, därav det dåliga bloggandet! Vädret är tipp topp och badar mest typ varje dag! Skriver mer när jag kommer hem, puss

 

 


Ska väl vara nåt sånt

Halaaaa, är just nu hemma hos Lina! Och innan det var jag och åt mat med min käre mor på eastern. Och nu ska vi nog bara ta det lugnt! Godnatt :)
(Fin bild från forsa)


RSS 2.0