mesmerizing


Hola, idag är jag glad, för idag fick jag min lööööön. Gick på stan med thyris och shoppade
kan ju eventuellt lägga upp en bild på mina inköp imorgon. Sedan har jag en jävla träningsvärk, 
men det brukar oftast vara så efter två timmar på gymmet. Jo det var väl inte så mycket mer. Har
SM match imorn, så ska väl kolla på den, sen får vi se om jag åker förbi jonas efter det och träffar lite 
folk. Bajjjj
 

Lucid dreaming

Tjeee, idag har det varit en mysig dag, efter skolan blev gofika med Olle, Max, Amanda och Ellenor på wedan. Efter det rännade jag till bussen, kom hem, bytte om, och åkte sedan och tränade. Imorgon blir det ytterligare mera träning. Fit for fight ladies and gentlemen. Nej inte riktigt där ännu, men får väl se hur länge motivationen håller. Och med dessa två mysiga bilder ovanför säger jag godnatt och önskar er alla en god natts sömn. 

Jag saknar det som inte finns och sprider ut mig själv i vinden.


I'm free


     HOLA, vaknade för en timme sedan. Väldigt skönt att få sova ut, dock så resulterar det till att jag förmodligen inte kommer få nån sömn inatt istället. Gårdagen spenderades i Ås ett tag, var med Adam, sen träffade vi albin och maja en stund. Runt halv ett blev det hemfärd. Och nu ska jag iväg och träna, hej så länge.          
 
 

big hair don't care

Fick en fråga angående mitt hår, använder löshår ibland, men ibland också inte! Beror helt på, dock så känner jag mig lite mer upp piffad med det i. Jo det här var ett oerhört intressant samtalsämne, men nu ska jag hoppa i säng så att jag är pigg till morgondagen och inte somnar på lektionen som jag gjorde idag.. godnatt.

I’ve never been broken

            Nu ska jag iväg och träna, har bestämt mig för att träna så mycket som 
                möjligt nu! Ska bli riktigt fit, har slutat äta skit saker (försöker) och nu ska jag 
        bara ta hand om mig själv! kramar.


 
 

Jag har vaknat många nätter, förhandlat med mig själv, jag är lyckligare nu.

  Hände en stor förändring i mitt liv idag, men jag antar att det är för det bästa. Jag vet att allt kommer årdna sig. Som tur är, har jag mina underbara vänner, ellenor och amanda som jag nu ligger i säng med haha. Har skrattat mer idag än vad jag gjort på riktigt länge. Kommer må skit nu i några veckor men det blir bäst såhär. Nu ska jag sova för att det är en ny dag imorgon. Kram mina kära.

reminiscing

Har haft världens grymmaste helg med världens absolut skönaste människor. 
Det enda som saknas nu är min älskling, som äntligen kommer hem idag. puss

why do you not think so far ahead? cause i been thinkin bout forever


frank oceanTvå bilder ur mitt arkiv. 
Igår så blev det en smärtsam bilkörning till akuten efter en fotbollsmatch. Det var en tjej som kapade mig när jag skulle försöka gå förbi henne, vi ledde med 15-0 just då, så tyckte det var riktigt onödigt. Iaf så försökte jag ta emot mig med ena benet men halkade, sen hörde jag ett kras, sen låg jag på marken och skrek. Det var inget korsband, men någonting är det, kan knappt gå, men efter två veckors rehab borde det vara läkt, vad det nu är haha. Jaaa, det var min gårdag det. Hoppas ni hade en bättre! Puss


nåja, vad är väl en bal på slottet

hej, jag som lovade att jag skulle lägga upp massor med bilder idag, men just nu har jag varken orken, humöret eller nån som helst lust alls. allt är så jävulskt stressigt, det är så mycket som ska göras, hållas koll på så jag skulle bara vilja försvinna. Återkommer om någon dag, hejdå.


You are the best thing that’s ever been mine.

en bild från turkeeey, detta är vad jag köpte där! imorgon lovar jag att ladda upp fler bilder från utlandet, och på lite nya kläder som jag införskaffat mig på senaste tiden, men nu ska jag sova! puss hej!


Love of beauty is taste. The creation of beauty is art

Hej! I förrgår var det "vandring/övernattning" fast vi "vandrade" fem kilometer, sen tältade vi på en gård, fast tillslut så hamnade alla inne i stugan och sov där istället. På kvällen så bastade jag, Amanda, Olle, Felicia och Max, vilket var himla mysigt! Vi lekte lära känna lekar haha, vilket gick väl sisådär! Helt okej övernattning! Nu är det ju helg men jag ska upp och jobba imorgon, så nu säger jag godnatt, kram.


RSS 2.0