Bråvalla

Fyra av kanske tusen bilder! Ska klippa ihop en video med alla tusen inspelningar jag gjort, filmat för blåtta livet! De här dagarna har vart för underbara, fantastiska, eufori är ordet!


Förändring

Såhär vart resultatet hos frisören, inte riktigt som jag hade tänkt mig, men lite förändring i vardagslivet är ju aldrig fel. Tänkte bara berätta också att dom här senaste dagarna har varit underbara. Ser fram emot Bråvalla nästa år!


Leopard

Hola! Idag har jag vart på stan med Lina & Nina, köpt det absolut sista inför Bråvalla! Bland annat en fin kjol. Och efter ett stads besök tog jag bussen till frösön igen för att hålla i fotbollsskola. Kan ju vara världens bästa sommarjobb, fy vad roligt det är! Imorgon ska jag upp tidigt för ett frisör besök och sedan till jöbbet mitt, sen är det inte många timmar kvar tills ma far! Klem


Snapbacks

Hola guapas! Är just nu hemma hos Lina! Denna dag har bestått utav letande av tält och dylikt! Så har vart på rusta samt Ö&B på tält jakt och massa andra nödvändigheter inför Bråvalla! Nu är det inte långt kvar!!! Så nu ska jag väcka lina så vi kan gå och bädda, godnatt medmänniskor!


Midsommar

Väldigt produktiv dag igår må jag säga! Var först en sväng på midsommarfirande här i hallen med ohanaaaa! Där det var fem kamp och allt var det var. Riktigt mysigt! Sedan begav vi oss till stugan igen och gjorde vår egna lilla midsommarstång, samt åt tårta och sill, och allt där emellan som man äter på en sådan fin högtid! Sedan fiske och en fotbollsmatch. Och sen kollade vi på stolthet och fördom som avslut på en fin dag! Puss och kram å nyp i stjärten, hoppas ni alla haft en ypperligt trevlig midsommar!
 

ghosts

 
 

Ohana

Är just nu uppe i stugan för lite midsommarfirande! Och på tisdag bär det av till Bråvalla, som jag längtar!!! Ska få se Näääääääääk, och många andra godingar! Wohooooo


Q&A

Å vad fint du ser ut att ha hemma , var bor du ?
Svar; Jag bor i en villa i Valla, villavillevalla!

Vart är den köpt!?
Svar; Blomkransen är köpt på Glitter! :)

Hur får du så fina lockar? :)
Svar; Har nyligen köpt en locktång som är rätt så stor, som gör otroligt fina stora lockar! Från Tony&Guy- Jumbo Curl Tong heter den, från Åhléns! 

food makes me happy

Solen skiner och det är en underbar dag! Så nu åker jag iväg in till stan för lite picknick med några godingar! 

med två andra

Två bilder med två snygga bruttor, från i lördags! Gjorde American Pancakes och omelette till brunch! Mumssss
 

If you smile when you are alone, then you really mean it.

Ännu en fin bild från fredagen! Verkar som Östersund inte har något mer än regn att bjuda på idag! Och imorgon börjar sommarjobbet, något som jag ser fram emot väldigt mycket vill jag lova. Och nu ska jag återgå till att kolla på skräckfilm med Elli, baaaaj

 

Med dom bästa

Hade en fin middag igår med världens goaste bruttor! Mycket skratt och kärlek, sooooo much loooooove! Och ikväll blir det myskväll med Julia, Ellenor och Nina! Göttttmoooos


Q/A

Vart köpte du den svarta bh liknande saken?
Svar; Den hittade jag på BikBok! 


Vart köpte du den vita tröjan längst fram? och pris? :)
Svar; Det är min kompis Jolines tröja som jag lånade av henne! Glömde skriva dit det, men den finns att köpa på internet garanterat! (googla)


På amandas blogg står det ju att han är dum i huvudet!? Varför jobbar du kvar där!?
Men var inte det stället där Amanda också jobbade, och blev typ mobbad av chefen? :o
Svar; Alla upplever saker olika. Jag tycker det är en jättebra jobbplats, är man van att få kritik och dylikt är det inte något problem! Men sen kan man uppleva saker olika, så är det :) how low?

En ny tröja & jeans från Gina följde också med hem! Och hittade äntligen efter långt letande en snygg bandana! Tycker det är skitsnyggt att bära de sådär! 
 
 
 

Flowers

Köpte denna nya blomkrans idag på staden! Runt åtta var det frukost mys med klassen, sen var det slut för dagen. Så jag och ellenor struttade ner på stan och skrattade så mycket så jag fick ont i magen haha. Åh ack vad jag har roligt med den donnan! Efter en stund gick jag och gymmade och nu är jag hemma! Ska snart till jullis place och ha det göttmos. Häääj
 

On the way back

Nu är jag hemma, och imorn är det skola... Omställning


Materiellt

Nu sätter jag mig i en bil och bilar några timmar, hade ju dock också velat vara med på student firande! Men får säga grattis till de som får ta studenten idag, i regnet mohaha. Var och shoppade lite med mor min igår, blev mycket nytt och fint! Så thank you mother! Kram på er!

 

 


Nostalgi

Idag har jag vart en sväng på stan och kollat på lite kläder och tog och köpte mig lite nuggets på Maccedonken! Sen cyklade jag heim och nu kollar jag på lady och lufsen tvåååå. Den är så fin!


I was here first


Har jobbat hela dagen idag och igår! Och idag bjöd bossemannen oss på god lunch på tages! Innan vi återgick till att fixa på lagret. Vädret var super idag, så vart rätt så lökigt att stå och vika kartonger, men hade så pass fint sällskap och man fick sig att gott skratt emellan åt, så vi överlevde! 

It's so simple, a feeling


Några bilder från i fredags, alla var så glada så! Hade en otroligt fin kväll, skrattade så jag dog, och fick fina minnen! RSS 2.0