NorgeVar ju som sagt i Norge, åkte dit med isse, marcus och crille. Sådär på en måndagskväll så fick vi för oss att hitta på något spontant, så det vart en tripp till Norge det. Isse har lägenhet där i Trondheim så det var mitt i centrum också. Var ute på lite krogar, badade på massa fina platser, åt BARA burkmat, svindyrt i Norge. En kebabjävel för 200kr. Det går inte för sig sörreni! Så vart nöjd och belåten över att få komma hem och kunna köpa mig en rejäl pizza. 

Ett liter takTvå från ett tak i Norge. Där satt man varenda dag i en vecka, solade, lyssnade på musik... Ja det var la gött.

Sola å bada
Hej hopp! Ska jag vara helt ärlig så har jag glömt bort att blogga de senaste dagarna. Har bara njutigt av ett härligt sommarlov, åkt till Norge har jag ju gjort! Samt fyllt 18, fått men alldeles egna bil, åkt och badat med vänner, solat, ätit oändliga mängder av vattenmelon, vart i sörfjärden. Ja mitt sommarlov har hittills varit underbart, kan ej fatta att det snart är slut.. kommer fan böla när man må sitta inne hela dagarna i en stenig och tråkig skola. Bilderna ovan är från igår, körde vattenskoter med mina småkusiner, samt så firade jag min kära moder, sedan var jag ute och stråkade med massa sköningar. På't ikväll igen å. Besooooo

BlackIgår var jag på stan och fikade med min familj, gick förbi lina och Nina en stund och solade lite, tills jag blev hämtad och drog och spelade tennis med min kära fam. Efter det for vi hem fort som satan då jag bestämt att gå på 22 jump street med Amanda och Olle, sjukt bra film! Sedan vart det lite annat skoj! 

bråvalla pics


Här har ni lite pics från Bråvalla! Allihopa har mina vänner tagit när vi var där, då jag inte hade laddat mobilen de flesta av kvällarna, och rädslan för att tappa bort den i publikhavet gnagde i mig så det blev inge bilder för mig i år. Nästa kanske;) Hade så otroligt förbaskat kul på denna resa, trots regn och blixtar så var det en riktigt bra festival!
 
 

Reunion

Hade en liten klassreunion igår hemma hos Filip, sjöng lite karaoke och allt vad det var! Det var jättekul att så många kom och att få träffa allihopa igen. Det var som lite blandade känslor, det kändes lite som förr, man saknade det, men kände typ också lite irritation, saker som man kunde störa sig på i varandra, men det är lite av det fina det med. 

RSS 2.0