Fredagsmys


Fin middag med jullibull å hennes family! Snart kommer Ellenor med hennes bananer och popcorn, kul. May the force be with you 

Kanoners


Gårdagen var kanon! Först så var vi hemma hos Felicia Widén och grillade, ett härligt tjejgäng! Sedan åkte vi lite party buss, var lite på gamla teatergården, käkade på kebab baren och lite sånt! Och nu ska jag till Marieby med Amanda och Ellenor, beso! 


JordgubbsväderJordgubbar å två karlar i studion. Var i Stockholm hela helgen och skrev la musicaaaaa. Är så himla tacksam att jag får jobba ihop med så roliga människor! Kanonkul! Och idag åkte jag inlines ca en mil, senaste gången jag åkte nådde jag knappt till bordskanten i vårt kök så det var en rolig händelse. Sedan åkte jag och Olle å köpte jordgubbar, nötter och allt annat nödvändigt som man kan behöva för en sommardag. Men nu är det dags att sova, godnatt på er. 

KANON

 
ÄNTLIGEN!? Igår kom det, resultatet, lyckan och glädjetårarna. Ä N T L I G E N. 
 
 
 

18 år- önskelista

 
 


Adidas Originals cotton dress

425 SEK - nelly.com

River Island yellow shirt
245 SEK - riverisland.com

Topshop boyfriend jeans
600 SEK - topshop.com

Neck tie
525 SEK - australia.triangl.com

Swim wear
525 SEK - international.triangl.com

Steven by Steve Madden espadrilles flat
660 SEK - piperlime.gap.com

Tech accessory
- apple.com

River Island black sunglasses
145 SEK - riverisland.com

Polyvore Clipper
499 SEK scorett.se


En balbild och förklaring för otippade händelser

Inlägget nedan var alltså ett utkast för att jag ska kunna ha koll på vad jag ska göra, men igår kväll råkade jag visst publicera det. Hahaha fan vad otippat. Men nu vet ni livet som student! 

skicka in/göra


Att göra:
-Skriva om tavlor-KOS
-Historiska perioder- historia-Historia- berätta om EU's bakgrund
-Analys om "när lammen tystnar"- media
-Göra speaking, samt muntligt "prov" om USA. OCH grammatikprov i engelska. 
-Spela in en kör
-Svenska- skymningens dektektiv osv

Lämna in:
-Lämna in analysen av camillas kurs (MER?)
-Lämna in träningsdagbok v 23

perform

Lånade lite bilder från Erikas fina blogg! Detta var alltså bilder från välgörenhetskonserten vi fick uppträda på. Kanonkul! Fagra som alltid
 
 

Swing


Målade mig en förbryllad liten dam. Det här med att måla är verkligen kul, visste inte alls att jag kunde. Fast alla kan nog om man bara vill, det tror jag. 

Samma visa, samma sång.Yoyo, keepin' the selfie game på topp. Jobbar stenhårt på det. Kom nyss hem från Åre med ollibolli, mysigt har det vart! Lekte sjöjungfru på holiday club badet, samt kurragömma (haha?) osvosvosv. Imorgon är det skola och samt skall det bli hundramiljoner plus grader också!? Mjaou. 

kleninga

Det här med balklänningar, fan vad sugen jag blev på det när man ser alla vackra studenter! Har kollat på Ida Sjöstedts kollektioner, hade ju vart rätt så ballt att ha nåt sånt. Okej ska ta en korv eftersom det är ett HELT år kvar, ska chilla med detta. Men man må ju få längta lite iallafall! ;)
 
 

gofika


Just nu har vi demokratidagar på skolan, och våran uppgift som de dedikerade mediaelever vi är, är att gå runt och fota alla som är här och talar idag. Och alldeles nyss har vi vart och fikat lite gofika, då det tär på energin att plåta massa bilder osv. Nej men det är en väldigt skön dag för att göra i princip ingenting.. 
 
 
 
 

one way to travel


I sommar vill jag resa. Resa runt och se lite mer av världen, än vad man ser från bussen varenda dag påväg till skolan. En grej som är inbokat är Rhodos, det är något som är bestämt. Sedan får vi se hur mycket slantar man lyckas skrapa ihop. Fylld av förväntan för detta sommarlov är jag iallafall. 

Tre
Tre bilder från senaste tiden. Har varit nere i Stockholm, skrivit musik, underbart har det vart! Firat en utav mina bästavänner som fyllde arton år, och bara haft det allmänt mysigt! Japp, de var väl i princip allt. Almost, så baj

Light


What a breakfast, what a man, right! Snart så åker jag, lina och Olle in till staden och går runt! Sedan måste jag hem och packa som blixten! Tar tåg till Stockholm ikväll! Whoopp

RSS 2.0