Potato

Och med denna bild vill jag uttrycka min oändliga kärlek till mat, jag och min potato. Åkte iväg till mamis jobb idag och åt julbord, det är fanemej det jag längtar mest utav allt till på julafton, julbordet, och kallrökt lax.. Mhhhmmm. Efter det åkte jag in till stan och fikade en sväng med Joakim. Och sen drog jag på gymmet. Sen nu snart ska jag åka till en annan del av frösön. Hoppas ni har en bra fredagskväll. Pussar och kramar!


mediaprojekt

-Två stycken bilder som jag tagit till mitt mediaprojekt! Detta är då två stycken bilder med kort skärpedjup. Vad vi lär oss! 

persika

Tio timmars sömn, har aldrig sovit så gott ladies and gentlemen. Sen när man vaknar upp till att allting är begravt i ett vitt täcke av snö, underbart! Gjorde mig en go fruktsallad och te. Satt på lite julmusik och njöt. Bamsekram till er alla, tjo fadderittan lej

Peach

Idag är jag trött, väldigt trött! Efter att ha vinkat av mitt kära härskap igår så somnade jag ca halv tre, och klev upp åtta idag för att åka och sälja kläder på osd. Slutade med att jag köpte för mer än vad jag sålde för hehe, men några fynd fick jag med mig hem iaf! Kan defenitivt tipsa om att ni borde börja gå mer på loppisar, billigt och bra! Nu åker jag iväg till rannåsen med min nya skräckfilms samling mahaaa. Baj!


feeling young and feeling high


Hola todos! Ikväll har jag haft en mys kväll i mi casa. Det bjöds på fika, chips, glögg och allt där emellan.
Mycket skratt och film tittande! Och gårdagen spenderades på frösö camping på en fin fest med massa glada människor! Och imorn blir det upp med tuppen och sälja kläder. Sov så gott!

What was I to you?


Hola webcam bilder again. Medans vi dansar fuldans till fatty boom boom. FÖR IDAG ÄR DET FREEDAG.


brighter


Ljusa bilder då man är på mörkt humör. 

peasants.

På lektion, tidsfördriv i ett nötskal! Hadeee

Vad som helst

Kom nyligen hem från en kväll med ellenor, olle, max, amanda & sandra! Skrattade så jag fick ont i magen, fick en ny inblick på våran sa lärare haha. Och sen gick vi till Ica och tillbaka, de köpte onyttigt och jag nyttigt. Middag åt vi ju också, sen lite erik & mackan tittande. Godnatt!


Omformulering

Hola, svar till två kommentarer som jag fick på förra inlägget. Jag omformulerar, undvik att få i dig FÖR MYCKET frukt. Sockret som finns i frukt är fruktos och frukt består mest av fruktos och vatten plus lite mineraler och fibrer. För mycket fruktos för kroppen är absolut inte bra och vill man ha näring och mineraler är grönsaker mycket bättre. Frukt är ett bra substitut för andra sötsaker men inte något man kan kalla för riktigt riktigt nyttigt. Kram!


november

Äta nyttigare.Träna mer.Må bättre.
Nu blir det andra bullar, gym fem gånger i veckan+ fotbolls träningar, det borde göra sitt! 

Lite hälsotips till er som är intresserade!
 

- Ta powerwalks i det friska vädret, ta trapporna istället för hissen. - Undvik frukter ät sallad istället!
 

- Grönsallad, avocado, och bär är sjukt bra eller tuggumi EXTRA ( speciellt när du är sugen på lite söt ) 

- Drick vatten, tror nog d
e flesta dricker alldeles för lite vatten. Minst 1/2 liter per dag, det förbränner sjukt mycket+ ger finare hy.



 

lillan

Två små på världens sötaste lilla kusse, tog den i söndags då vi var och hälsade på dom en stund. 

If they don't chase you when you walk away, keep walking.

Hola guapos. Har nyss kommit hem från en träning med världens bästa lag. Skall nu lägga mig och kolla på det senaste avsnittet utav vampire diaries, och det är så agshdhdjsj gaaalet bra just nu! Kolla kolla kolla, baj!


even though we barely talk, i still wonder how you're doing

Hittade massa gamla bilder från skolstarten! Ack vad tiden går fort, mycket som förändras..

delicate

vackra collage.vackra tumblr.

Cupcakes

Hola! Gårdagen var hur mysig & rolig som helst! Var på te bjudning hos lina först. Sen senare på kvällen åkte jag till Felle och hämtade upp henne och Sara sen åkte vi till linus och började där, senare drog vi vidare till kosten, där några vänner var! Dansade och skrattade och hade hur kul som helst! Så tack allihopa för det fina gårdagen. Puss och kram. (lånade den fina bilden av Amanda Blomqvist)


we met for a reason either you're a blessing or a lesson

Bild från igår då jag tog mig ett mysigt bad. Hemma spa, det är något som är mysigt det. morgon vankas det Te bjudning hos lina, och senare på kvällen skall jag ut en sväng med felle. Föööör imorgon är det fredag, mhhm. 


studs

Ett par utav bootsen som jag köpte i spain. Nitar är snyggt det

i guess, now you're just somebody that i used to know

Bild från när jag var i turkiet! Och snart bär det av till Thailand i två veckor, bara nån månad kvar nu. Ska gräva ner mig i ett hål tills dess. 

Breaking dawn

Blev inte många timmars sömn för mig inatt inte! Var på Breaknight, premiären på Breaking dawn part 2. Kan säga att den var fan den bästa filmen jag sett i hela mitt liv. Värt vart enda öre kan jag meddela.


everything i do, reminds me of you

jag och mina collage..Men dom är så fina så! Just nu ligger jag i sängen min, i ett nystädat rum! DUTTII. Har kollat på några 90210 avsnitt, och om det skulle vara möjligt att nysa ut hjärnsubstans så tror jag nog att jag måste ha gjort det vid det här laget, nedrans förkylning. Godnatt!

Jag önskar att jag visste då vad jag vet nu

Mer bilder från spain. Har vart hemma sjuk idag så sysselsatt mig med detta. Det ser ju ut som att vattnet är väldigt varmt osv, men ni ska veta att det var kallt som sate. Kram

Definition

Nu kommer helt orelevant klagande om hår och grejer, saknar det långa håret. Jävla saxar, nedrans. Nej men får sköta om min man så kanske den växer tillslut. Just nu sitter jag och kollar på MTV EMA, som många av er andra också kanske gör! Baj

 


If you want to be happy, be.

Två stycken fina bilder lånad från Amanda ifrån gårdagen! Från våran fina tema-middag. Nästa event blir då fram mot jul då vi ska ha julpyssel, julmiddag osvosv. Väldigt rolig idé det här! Sen måste man ju gratta min käre fader på fars dag, blev frukost på säng och lite paket öppning. Mysig dag det här. Puss


batman

Man ser ju inte min as coola batman dräkt på bilden.. Men det är iaf vad jag går runt i för kvällen. Ska till marieby med fina vänner och ha en mysig utklädningsmiddag! Blir storslaget. Pizza, godis, läsk och allt annat i onyttigheternas väg! Bamsekram


rivets


◊dresscode◊spain◊rivets◊boots◊sweater

Simplicity is beauty


TUMBLR I ALL ÄRA. Ikväll blir det utgång med världens bästa Amanda! Först drar vi mot Jonas & Adam, sedan vidare till na-festen. Hoppas på en rolig kväll med nya bravader! Kram
 

.

~vackra spanien


 

.

Kom nyss hem efter en låååång kväll på guldgalan! Såg anagina, vilket var rätt så coolt. Kanske världens skönaste tjej! Gick runt och plockade upp folks efterblivna matrester, det vill säga deras tallrikar, serverade vin och diverse annat! Helt okej kväll, snart ramlar det ju ändå ner pengar i fickan från mitt hårda slit. Så det var värt det! Kram (tog fina bilder nu när jag ändå ska sova)


Espana

Hola, har nu kommit hem från Spanien där vi har spenderat dagarna med fotbollsträningar, sol & bad. Bildbomb kommer snart vill jag lova. Införskaffat mig ett par kängor för endast tre hundra riksdaler! Och träffat min man!!! (vi tog kort men han haha) Bamsekram

 

 


RSS 2.0