faller

Gick ju på stan igår också, med Ellenor, Fanny Och Evelina! Fick med mig hem denna leopard tröja, och ett par leopard skor, kan lägga ut de sen! kram
 
 

moments

Trodde kvallan på bilderna skulle vara bättre, men ger man kameran till Olle blir det såhär! 
Igår tog vi bilen till forsaleden, innan det åkte vi och köpte korv, bacon och massa annat gott! Så tog engångsgrillar och gjorde go mat. Sedam badade vi lite, vilket var väldigt mysigt! Stannade tills ett sen rullade vi hem! 
 

Forsaleden

Här är ett fint collage från Forsa! Tog några med kameran också, så lägger upp de när jag kommer hem, kram!


Leopard

Idag har jag gått på stan en stund och nu åker vi ett gäng till forsaleden! Kram


beauty

Ett utav de linnen som jag beställde, skickade tillbaka det svarta då det var för stort. Beställde S på de vita och M på den svarta... Why? I dånt knåååw. 
 
 

white noise

Två från igår, älskar grillat! mums

porträtt

 
 
 
 
 
 

tumblr//love//inspo

Nu ska jag göra mig i ordning för att åka och kolla på bio med Ellenor! Blir till att se håkan filmen! Ha det la gött!

Q/A

Hej matilda! Hur går man vidare efter att ha blivit av med sin pojkvän? Hur ska jag kunna bli glad och inte tänka på honom? Hur har du gjort i tidigare förhållande för att bli glad igen och hur lång tid har det tagit? Kramar!!
Svar; Hej på dig! Jag är ju ingen psykolog eller dylikt men mina tips är nog att ge utlopp för det du faktiskt känner, man får sörja. Prata och älta med en lämplig lyssnare, bara det inte blir för mycket, men det är alltid skönt att få prata om det ibland. Var realistisk och tänk inte hur allting var så perfekt, visst är det okej att komma ihåg de finare delarna, men tänk också på vad de var som inte fungerade. Se till att hitta på roliga saker, sitt inte hemma och tyck synd om dig själv hela tiden, ut och träna, va med kompisar! Tänk på allt du inte har kunnat göra, men som du nu kan göra, det finns ju många fördelar med singel livet! Och viktigast av allt, ha kul! 
Det tar självklart olika lång tid för olika personer. Det kan ta ett bra tag innan man har kommit över någon, vissa fortare än andra, och för andra kan det ta några månader, men ha tålamod! Det blir bättre det lovar jag :) Kram på dig!

De roliga e att även till fikat r pistolen me :)
Svar; Klart den är med vid fikat, skulle någon jävel röra mina kakor så må man ju va beredd.  

Är ni rika eller?
Svar; haha absolut inte! 

Får jag chans på dig? JA/NEJ/KANSKE
Svar; Måhända

Älskar din tumblr! En konstig fråga men har du någon på g?
Svar; Tack och bock, jag älskar den med haha. Kanske har någon på ö

värkön

Igår var vi och firade min kära mamma som fyllde år, så vi åkte båt till värkön och åt massa god mat och hade det trevligt! Sen tuffade vi iväg till yran där jag hoppade av vid kajen och letade reda på lite välkända ansikten. Resten är historia haha. Bilderna nedanför är från fredagen, då det var toppen väder, så jag och lina badade lite i badhusparken, sen fick jag träffa linas kusin frida som bjöd på gofika!
 

Age considers; youth ventures.

Två från i fredags, yran har varit så rolig, har gjort så mycket roligt! Träffat underbara människor, lekt gangster på Dani M, jobbat lite hit och dit, flängt runt, varit i euofori. En bra festival helt enkelt!
 
 

talar om det

 I förrgår var jag på middag hos våra kompisar, hade fem-kamp och grillade burgare. Sedan efter ett tag gick jag, sedan drog vi några stycken till Rasmus, sen gick vi in till stan igen i fin vädret! Gick omkring på stråket ett tag, träffade lite människor, sen begav vi oss hemåt! 

När solen skiner

Började dagen med att jobba, sålde lite remmar. Och som socker på moset så hade jag feber samtidigt. Sedan åkte jag hem, solade lite och sov. Sedan när febern avtagit så åkte jag in till stråket och åt med min kära fader och bror, åh sate vad det finns goa pizzor på kajen. Ja hua. Sedan mötte jag upp Joline, julia och josefine, vi åkte en stund till Rasmus och Jocke och va lite med deras kattungar, satt ute på balkongen och skrattade. Sen rundade vi av kvällen med att vänta utanför glasskiosken på att lina skulle få sluta. Och nu ska jag hem och slå en stekpanna i huvet och sova, godnatt!

 

claire singlet

 
Beställde nyss hem dessa två, sjukt fin modell! Ni hittar dom här ♥

white

Idag har jag stått och sålt remmar i fem timmar, innan det gått på stan en stund och köpt lite grejor. Imorn blir det fin väder, tack solgudarna!
 
 
 
 
 
 
 

Eastern

Var på eastern igår med denna pangbrud! Sedan var jag med Olle och Amanda, träffade roliga människor och hade allmänt roligt! Och just nu så är jag med Lina, Tony och Nina hemma hos Tony och käkar nudlar och dricker te!


you aint no barbie I see you work at arby's

Kändes lite badass att det var en pistol i bakgrunden.. nej men min käre broder som införskaffat sig en sådan och jag lånade den mehe. Att skjuta ner burkar är bra roligt på en fredag kväll! Men nu åker jag in och kollar på bio sedan drar jag och amanda till felicia och mår gott. Kram på er!

go fika

Nu har nyss släkten åkt hem, bjöds på massa gott fika, duktig mor jag har! 
 

simply

Städat rummet har jag också hunnit göra idag, så nu känns det fräscht!
 
 

Roses in bed

Vaknade nyss och fick frukost på säng, och en liten mini tårta, för idag ska vi ha lite släktkalas! Sådär en vecka senare haha. Och idag fyller även mina kusiners mamma år, Sarah, så kan ju passa på att gratulera henne också! Efter släktkalaset så åker jag in till stan för att kolla på the purge med Amanda, Felix och Olle! Ny skräckfilm, kollar ni på trailern kommer ni dö!!! Hoppas ni andra får en fin fredag, kram!

 

Q//A

Gud vilken fin! Vart är den ifrån? Kram :)
Svar; Klänningen är från Bik Bok! Kram på dig :)

Åh vad gulligt! Är det en kille som du träffade på Bråvalla alltså? Berätta mer!!!
Svar; Ja det var väldigt gulligt av honom, haha ni får veta mer i sinom tid ;) 

Du är så obeskrivligt fin. Hur får du till lockarna?
Svar; Nemen tack kära du! Använder en locktång från Tony & Guy, en större tång, så blir lockarna större!

Hej Matilda! Vad hände/händer mellan dig och den där killen på skolavslutningen? 
Du har jätte bra blogg läser varje dag älskar den :)
Svar; Tjenare, haha whut guy? Var för det mesta med mina vänner på skolavslutningen! Vad bra att du gillar den, kraaam!

Ditt utseende dödar. Så sjukt jävla fin....
Svar; det här var väl egentligen ingen fråga, men måste bara uppmärksamma hur otroligt glad jag blir när jag får såna kommentarer, ack vilka fina läsare man har! Känner mig som askungen på bal♥



odd molly

Bild på våran gård från stugan och nya odd molly koftan som jag fick i present. Idag har jag stått och sålt glass i några timmar, och ikväll ska jag förmodligen mysa lite med Joline&Julia!
 
 

tumblr//love

 min tumblr.

fall in love with moments


marinblå


Klänningen som jag hade på mig på min födelsedag, älskar den!

best birthday ever

Igår fyllde jag 17 vårar, och det var den bästa födelsedagen jag nånsin haft, dagen började med att det kom blombud, fick en fin blombukett utav en fin vän som jag träffade på Bråvalla, så dagen hade verkligen inte kunnat börja bättre. Sedan kom mina kära vänner på middag och kvällen fortsatte och slutade helt underbart! Och just nu sitter jag och Amanda och kollar på skräckfilm! Världens bästa födelsedag iaf!


Curls

Hola! Har vart inne hos lina idag och tagit farväl utav henne då hon åker till Norge i en vecka! Julia kom också och hade med sig lite jordgubbar. Sen gick vi iväg på gymmet och sprang lite på löpband, och efter det gick vi runt på stan en sväng i fin vädret! Och nu ska jag snart iväg och käka middag med Thyra och Amanda! Puss


från balkongen

Var ute en sväng igår med dessa fina bruttor! Hade en fin kväll! Och idag har jag jobbat hela dagen lång. Planerna ikväll var egentligen att vara med marieby barnen, men det är inte alltid lätt att ta sig långt bort när man är ensam hemma..Så de sprack, så får bli en hemma kväll istället med lite städning och hemma spa! Klem!

Lånade bilder från kära mandis♥
 

Cakepops

Min käre moder har gjort cakepops till min födelsedag haha, så söt! Och nu drar jag in till stan och letar kläder. Puss

 
 
 

 


såna dagar som man skulle kunna återuppleva resten av sitt liv.

Bråvalla i svart och vitt♥
 
 

Frukost på Tiffany's

...Haha nej inte riktigt då. Kom nyss hem från jobbet, och efter några timmars toalettstädning blev det äntligen klart, och nu börjar sommarlovet på riktigt! Skönt

 

Gatufesten

Igår var jag, julia och Jennie på gatufesten. Stod längst fram på maskinen, träffade goa människor och hade otroligt roligt! Tog tåget hem halv fyra och sen idag solade vi lite nere vid vattnet i badhusparken, så ni blir det tacomys med lina och julia, sedan iväg till orrviken för att bada och basta!


Fredag

Har nyss varit på bodypump pass med min käre moder. Sen åkte vi till Ica och hyrde film och köpte lite nötter, melon osv! Och imorn åker jag till Sundsvall för att gå på gatufesten med julia och hennes kusin jennie! Åh underbara sommar!

 

brand new kicks

Köpte dessa skönheter igår på DNA, sen t-shirten från H&M! Efter det(i förrgår)gick jag och käkade pizza på via grande med Lovisa, Lina och Line! Jag som inte brukar vara ett sånt stort fan av pizza.. Men igår var det banne mig gudomligt! 

Q/A

Tja Matilda! du är så fin. Men vet du vilka killar det är från ÖSD som ska till bråvalla?
Svar; Nu vart det ett sent svar haha, men hoppas att du hittade lite ösd boys ändå ;) 

Herregud vilka vackra ögon du har, varför har du linser!?
Svar; Oj tack! Personligen tycker jag bättre om bruna ögon, tycker det är otroligt vackert! Men tack, blir jätte glad :)

Vad för keps är det du har på dig? Vart får du din inspiration ifrån, alltså när du väljer outfits? Älskar din blogg!!! Kram :)
Svar; Det är min brorsas BULLS keps! Mycket från mina vänner, tidningar, artister osv! Tack, det värmer! pussar och kramar!



RSS 2.0