Valborg

Har precis käkat en mysig middag med mina två mystjejer Nina och Lina, nu ska vi dra till lina, ha en fin kväll allihopa!!!


Dub on the track

Tjeee, nu far jag iväg till skolan snart, det första som inte funkar med min nya iPhone är att hörlurarna inte funkar.. Jag stoppar i dom sen spelar mobilen bara musik från själva mobilen... Skitpåne. Hälp me?
Sen var de någon som frågade om jag inte alltid haft en iPhone, och nej jag är a virgin när det gäller såna här coola mobiler. Har bara ägt samsung serru! Puss


Ipåne

Har skaffat en sån här ipåne nu, mycket fäääiiin ja. Tack så hjärtligt mycket käre far! Nu ska jag sova för imorgon kommer bli en fin dag tror jag, tjingeling


premiär

Premiär grillade idag, och spelade premiär match. Hade några släktingar här också som delade denna härliga middagen med oss! Igår hade jag en liten middag för två härliga tjejer, Julia & Josefine! Vi åt Tacos och kollade på 27 dresses, mysig film! Sen vart det lite american pie på slutet haha. Men väldigt härlig slapp kväll, avslutade den rätt så tidigt då jag hade match idag. Vinst med 4-1 så jag klagar inte. Nu ska jag lägga mig och kolla på The Mentalist sen sova. Måndag jävel imorn. Som tur är går vi bara tills på tisdag sen är det vaaaalborg! 

Progress

Riktigt dåliga bilder nu men lite för och efter resultat, det ovan är för nån månad sen efter jag lyckas förvandla mitt hår till svinto.. Och den nedre är nu! Det har reparerats ganska bra hittills tycker jag, har slutat använda plattång, tvättar bara håret två gånger i veckan osv, mycket hårinpackningar :) har slutat misshandla håret så att
säga! 


flowers


Köpte även denna härliga blomkrans, hur sött som helst! 

black and white swan.

Klänningen och den "korta blusen" är från när jag shoppade lite från bikbok igår! Ska dock förmodligen byta den vita toppen mot en mindre strl! Kram

Lördag

Hala, vaknade precis! Trodde klockan skulle vara betydligt mycket mer än tolv, kändes som skönt att bara få sova idag. Så jag ligger kvar ett tag till och kollar på världens bästa vampire diaries.


peace and love

Nu har jag äntligen bokat peace biljett! Samt vart på stan idag med Jullan och Joline och shoppat lite festival kläder! Toppentoppen! Som jag längtar, ett tips till alla er som ska gå är att gå in på instagram och söka på #peaceandlove. Hittar så härliga bilder på festival livet! kram  

something in the way you move...

 Nu var det ett tag sen jag slängde upp ett videoklipp! Ska bli bättre på det i framtiden! 
Men så länge får ni lyssna på denna cover ;) Kram!

hollister

Mitt fina linne från hollister! Påsen är ganska fin den med ;)

resan//stockholm//bieber

Några bilder från stockholm. Faktiskt de enda dugliga jag har haha. Tog med mig min kamera. Men utav någon anledning så lämnade aldrig den motellet... Orkar inte skriva detaljerat hur resan gick till så ni får den i punkter ;)

*13.05 - anlände till stockholm efter att jag sovit mig igenom hela resan.
*Gick till världens sunkigaste motell..
*Gick och åt på någon sorts resturang där man kunde ta mat från massa olika "kulturer"
*Tvingade med mamma och bror till Hollister och köpte ett linne (visas sen)
*Gick in på nån butik och köpte *boy* linnet, samt massa hårnålar diverse annat skit.
*Struttade runt på hötorget, mamma köpte ett jävla olivträd och massa jordgubbar
*Tillbaka till det äckliga motellet.. bytte om.. taggade bäver.
*Runt sju(då konserten skulle börja) tog vi tunnelbanan till Globen!
*Satt där i två jävla timmar innan justin äntligen kom inflygandes med vingar..
*Började till en början lipa för att jag vart så äckligt fangirly.. sen vart jag less då han bara tog av sig tröjan var tredje sekund. Tror inte de som var i Golden circle klagade.. men sittar man längst upp i kina så var det inte mycket att se.. 
*Konserten var slut.. och jag var besviken..tyckte inte framträdandet var så bra tyvärr.
*Tog tunnelbana till motellet, och somnade
*06.00 klev vi upp och gick till tågstationen
*Sov mig igenom hela tågresan hem också
THE END.
Brofist, godnatt
 

Nycklarna till staden

Hellu, är för tillfället hos ellenor och myser på! När jag kommer hem lägger jag upp bilder från Sthlm, det lovar jag! Idag efter skolan gick jag och fikade på Pause med söta thyra och sofie! Efter en stund kom Kevin förbi och pratade lite! Sen åkte jag hem för att byta om, sedan for jag och pappa iväg till lövsta för att träna f98. Det var så roligt, jätte duktiga tjejer! Efter det stannade vi kvar i nån timme och tränade skott! Och nu är jag hos ellenor! Men som sagt, skriver mer sen! Puss


Mot Globen

Har haft en underbar dag här i Stockholm! Shoppat lite på Hollister och på lite andra ställen! Och nu bär det av mot Globen för att se bääääver!


Justin Bieber

Här mina kära har ni anledningen till att det här vart världens bästa dag! Mamma ringde och berättade att hon fått tag på biljetter, så imorgon bitti klockan sex åker jag och förhoppningsvis min kära Amanda till Stockholm och kollar på Justin Bieber! Sover där i en natt också för lite shopping i huvudstaden ;) Det här är heeelt SJUUUUUUUUUKT. Idag är en jävligt bra dag. Har drömt om att få se denna kille live sen jag gick i sexan-sjuan. Love
 

fly away with me

Två bilder från när vi var hos kussarna i söndags, gjorde otroligt god frukost som ni ser! Efter det åkte jag till Lina, tog en promenad med henne, sen gick vi hem och kollade på solsidan! Sov där osv. Och den här dagen har varit allt utöver det vanliga, jag har gråtit på skolan, hoppat upp och ner, jublat m.m. Snart kan jag berätta varför ;) 
 
 

hur dom än

Som ni såg på förra bilden har jag köpt nya shorts, älskar virkat! Kommer passa perfekt på peace hehe. 

run


Har precis ÄNTLIGEN blivit klar med mitt svenska föredrag, prisa gudarna. Nu drar jag på mig springskorna och svettas lite ute i den härliga vår värmen. 

Lily/Candice/VS/Love

Jag dör vad perfekta. Sitter och drömmer mig bort vid tumblr, samt skriver lite smått på median. Men fy och usch vad tråkigt det är. När jag kommer hem ska jag ta en springtur sedan fila lite på svenska nationella muntliga. 

släta ytor är inget för mig


Hola, en helt vanlig dötrist måndag har detta varit. Inte så mycket att säga om den, när jag kom hem drog jag på mig löparskorna och powerwalkade i en timme ungefär. Det är så vackert att gå upp mot frösö kyrka och sen ner mot vattnet, fick se solnedgången också. Känner nu hur sommarvärmen börjar smyga sig fram, och den är så välkommen så! 

Q/A

Hur ska man ta kontakt med dig om man inte riktigt vågar?
Svar; Haha detta kan vara den sötaste frågan jag någonsin fått! Ja du, gå fram och nyp mig i armen om du ser mig! Nej men inte vet jag, jag bits inte ;) Och om det är för läskigt att gå fram i person så finns det sociala medier! Kram!

Hur vill du att en kille ska vara?
Svar; Man måste va en badboooooy. Nej men killar som är sig själva, utåtriktade, får mig att skratta, är väldigt mysiga. Inte är rädd för att ta första steget, lite kaxig kanske, tycker det är väldigt attraktivt med någon som har självförtroende! 

Vill du vara i ett förhållande just nu eller inom en nära framtid? Du verkar inte vara en sån som tar vem som helst. 
Svar; Jag har väldigt svårt att tycka om någon mot kärlekshållet. Handlar mycket om att jag är rädd sen tidigare erfarenheter. Det kan vara så att jag träffar någon ett tag sen kommer jag på att jag inte har känslor för personen i fråga. Så för mig är allt det där väldigt svårt. Men om jag skulle vilja ha ett förhållande just nu vet jag helt ärligt inte. Jag är väldigt velig av mig haha. 


simply better in black and white

 
Några fina bilder från när vi var och firade kussarna, sen en från gårdagen! Ska förmodligen åka till mina kära kusiner nästa helg och sova över hos dom! Saknat dom så! Sov hos världens bästa Lina igår vilket var väldigt mysigt. Innan det träffade jag Kevin en stund. Ooooch innan det så var jag hos Linnea med dessa fina människor ovan (+ nina&michelle som inte syns i bilden) vi spelade lite spel, samt sjöng norsk karaoke. Sedan begav vi oss ner mot stan eftersom de andra skulle gå och käka på max. Väl hos Lina fick jag inte gå och lägga mig förns fyra på morgonen, eftersom vi hade mycket att göra, bland annat baka.. sitta på linas balkong och filosofera mm. Så idag när jag vaknade hemma hos henne var jag alldeles ensam då hon åkt till sitt jobb, så bestämde jag mig för att göra en god gärning och städa hennes rum. Vad gör man inte för frugan... ;)

fitspo/QA


fitinspiration. 
Så himla fin du är! jag tänkte fråga vart du jobbar och om du skrev ett cv eller om du gick dit och fråga? jag vill nämligen ha ett jobb så jag har något att göra men vet inte riktigt hur jag ska göra! skulle va snällt om du svara!:)
Svar; Åh men tack vad snäll du är! För tillfället jobbar jag på Tages & i glasskiosken utanför Mcdonalds. Båda jobben är mest att jag har haft kontakter. Antingen vänner eller mina föräldrar som har tipsat mig. Så hör med dina nära och kära! Sen skulle du ju kunna ha sökt feriepraktik, men det är lite sent för det nu tror jag :/ Men om du inte har några kontakter så tycker jag att du kan skriva ett CV och personligt brev, sen är det ju bara och gå in på en butik där du skulle kunna tänka dig att jobba, ex Bik bok eller nåt (har hört att dom behöver personal) och fråga om dom har några lediga platser och sedan lämna in till CV/personliga brev! Hoppas du hittar något, lycka till :D Kram!
På vilket ställe gymmar du =??
Svar; Jag gymmar på Sports Gym (gold's) i stan! 



Roses

Häääj, jobbade idag i fyra timmar, efter det hoppade jag på bussen påväg in till gymmet då jag träffade Fanny! Man blir så glad när man träffar någon man inte träffat på ett tag :D Sen lök på gymmet, efter det fick vi skjuts hem och nu har jag nyss gjort protein smoothie. Och diskuterat Peace and Love med min käre far. Längtar så mycket!!! Kram på er


I love the way

~mysig video.

red wine


Nå vad tycker ni mina kära läsare, ska jag våga mig på det här? Tycker färgen är så jävla snygg 


(Q/A)


Fick en fråga som jag tänkte besvara :)
Varför gjorde du och Max slut? 
Och vad ska man göra för att bli mer framåt som person? du verkar väldigt självsäker så därför frågar jag dig :)
Svar; ♦Ja det var för ett bra tag det tog slut mellan mig och max, men jag vet inte, folk växer väl ifrån varandra. Har ingen kontakt nu heller, kommer ändå alltid se honom som en bra kille! Inget mer med det! 
♦Självsäker och självsäker... Är väl mer ganska trygg med den jag är i min personlighet, sen är jag en rätt så utåtriktad människa. Men våga va dig själv helt enkelt, anmäl dig till nån kurs, kanske musik eller nåt där man blir "tvingad" till konversation eftersom man måste vara i grupper, (övning ger färdighet) åk på nåt sommar läger. Söka jobb som exempelvis nån som står i kassan är också bra, då kan man samtala med kunder också! Men om du är riktigt blyg så är ju det ett personligetsdrag, det är något man får försöka träna bort, kanske lite se-och-lär metoden. Ser du två människor som samtalar på stan, kolla på deras kroppspråk, ser hen avslappnad ut, vad pratar dom om? osv. Eller typ öva in vad du kan säga, om du träffar någon bekant på stan, börja med ex : Hej hur mår du? :D - En enkel uppningsfras. Men nu kanske du inte är socialt handikappad heller haha ;) Men för att bli mer framåt: Försök vara trygg i den du är, oroa dig inte så mycket om vad folk ska tycka om dig, om du råkar säga någon konstigt, ja men vad gör det? Vad spelar det för roll om nåt år? Våga ta risker, det är så man utvecklas! Kram på dig!

hurtigbulle

Åh vad glad jag är idag! Har vart en ganska chill dag, fick vara en stund med min älskade Lina. Efter skolan promenerade jag ner till Kebab City där Malin & Amanda satt. Efter det gick jag och Amanda till gymmet, första passet nu på ett tag.. jag som varit sjuk. Men det var otroligt skönt att få svettas lite, och nu när jag kom hem var jag ute och sprang en sväng. Sedan gjorde jag lite nyttigt fika :) 




 

Q/A

Är du med i någon studentförening? :)
Svar; Nu tror jag att du syftar på förening? Har aldrig hört uttrycket studentförening haha, men om du nu syftar på det jag tror du gör, så nej :)

Vilken glasskiosk är det? är det den utanför donken? <3
Svar; Precis, så gå dit och köp mycket glass i sommar ;)

Åh revyn är den bästa tidningen som finns! Vad gillar du med för tidningar? Kram
Svar; Visst är den, köper ALLTID den! Solo och BILD, sen älskar jag skvaller tidningar haha. Kram!

Har du nå mer tips på nyttigheter? Lätt att göra?
Svar; ♦Kesella vanilj och bär om man är sötsugen. Avokado & Keso. Finn crisps(typ som ett jätte tunt knäckebröd) tillsammans med philadelphiaost. Äggmacka-mörkt bröd. Fruktsallad. En omelett med skinka, purjolök och potatis. Keso eller turkish yogburth + frusna bär och nötter. Skink-rullar med avokado i, och kanske en bit sallad eller annan grönsak som kan rullas in i skinkskivan.

never said yes to the right guy


Det var någon som frågade mig om hur jag gör mina smoothies, här har du recept på det!
-Två ägg
-En sked turkisk yogurt
-En banan
-Lite hallon, om inte det så Kiwi
-Lite mjölk (jag använder dock havremjölk) 
Nu kommer nog vissa vara lite skeptiska med det här med ägg och grejer, men det är nyttigt och bra ;) 

When I want something but can't have it, I want it more.

Måndag, och jag har vänt på dygnet och det är en sån där dag då man bara vill lägga sig ner på marken och äta kakor.. Men icke. Var på möte idag efter skolan med Amanda, vi ska jobba på en glasskiosk i sommar på torget så fick massa info om det. Skulle till och med förmodligen börja nästa vecka, får se hur det blir! Men är taggad på det, älskar att stå på torget och sälja glass, remmar osv. Mysigt och roligt att få prata med människor. Sen att få jobba med massa kompisar är inte så fel det heller! Puss och kram


jag vet vilken dy hon varit i

En fin bild på mig och min älskade vän Julia, det blir nog hon som får bjuda på denna hehe. Vacker som en blomma! Idag har jag mått sådär hela dagen, varit lite upp och ned. Försöker lösa lite problem här och där, känner att livet är för kort för att slösa på negativ energi. Det som har hänt, har hänt. Allt man kan göra är att tänka framåt. Sen om inte båda halvor vill delta i det tänkandet, så får man väl traska vidare själv helt enkelt... Funderingar funderingar... Livet är inte alltid lätt. Dock ser jag fram emot vad morgondagen har att bjuda på, känns som att det kommer bli en bra dag.


de bästa har inte hänt än


 kära tumblr.

sisters



Nya jeans- sisters. Var i Sundsvall igår med mina kära vänner Amanda, Julia, Malin & Olle.
mådde dåligt större delen av dagen eftersom jag äter penicillin och det kan ge biverkningar.
Och inatt kan vara det värsta jag vart med om, huvva. Så kom nyss hem från hälsocentralen.
Får hoppas att det blir bättre. Kram på er!

we accept the love we think we deserve

Kom just tillbaka till stugan! Har vart hos Edvin och hans familj och käkat middag, vi åt nere på restaurangen vid drommen! Och innan det idag var jag och sjöng på Evelinas lillebrors dop. Lille Milton, hur söt som helst var han! Ett väldigt mysigt dop med gott fika efteråt såklart. Sen åkte jag ju upp till stugan IGEN. Och imorn beger vi oss hem IGEN... Mycket fram och tillbaka. Men har planerat väldigt roligt framöver så det lönar sig. Ska nämnligen göra en spontan resa till Sundsvall med Julia, Amanda, Malin och förhoppningsvis Josefine också. Woho


RSS 2.0