Mirakel på flaska


Fick en fråga om hur jag kan ha så fin hy, först och främst, tack till dig som tyckte det, kul å höra helt enkelt! Så tänkte tipsa om denna olja för huden från L'oréal, som på riktigt är ett mirakel. Får sån lyster av den, och huden blir mycket friskare. Älskar den, fem av fem toast! 

Klippklipp


Här färgas det och klipps på corinne and friends! Spännnnnande

halloween


Halloween är ju i helgen, och jag är överlycklig då jag fick reda på att jag förmodligen kommer få åka hem i helgen och fira det med mina vänner! Så hittade lite inspiration som jag tänkte dela med mig av ;) AJM SÅÅ HAPPYYY

idol 2013

 
Och nu är idol albumet ute! Sjöng in Superhero, var ju kanske inte super kul att vara förkyld under inspelningen, men så är artist liveeeeet hörreni, är ändå väldigt nöjd, var sjukt kul att göra!!!! :D

Tidigt


Godmorgon, uppe tidigt med tuppen. Ni ska vara lyckligt lottade att ni inte behöver vara uppe så tidigt.. Hua

Just my luck



Dagen började super bra med lite fotbollsspelande och tävlingar, sedan slutade den med en tripp till akuten, samt ett ben som man inte kan gå med haha. Jag är ju som jag är, klumpig enda in i benmärgen! Attans. Jaja de e bara å bita ihop säg. Och imorgon ska vi upp tidigt tidigt för att vara med i Nyhetsmorgon, ack så kul! Natti

Royals


Btw (inlägget innan) jag var sarkastisk med Gud delen, come on people, HAVE A SENSE OF HUMOR ;) pussar och kramar och nyp i stjärten 

save a soul

Hej finingar! Sorry för dålig uppdatering, har vart väääldigt mycket att stå i de senaste dagarna skall ni veta! Men ojoj vad kul vi har. Ikväll fick vi äran att uppträda på cancergalan, får berätta mer om det sen. För nu är klockan mitt i natta, å je må sove! Tack gud, allah, buddah, afrodite eller vemdet nu än är som planerat detta underbara liv för mig. Godnatt
 

 
 
 

Sånt som gör mig glad


Det finns en blogg om idol med inriktning meliners, eller meloners som jag kallar dom 😉 Som skrivs av en väldigt insiktsfull och intelligent människa. Får alltid nya bra perspektiv när jag läser denna blogg, den ger mig ny energi, blir alltid väldigt glad när jag läser de välskrivna texterna. Detta är en stor del av anledningen till varför jag är med i idol, jag vill påverka och beröra människor. Och att någon i hela världen någonsin skulle sitta och skiva såhär om mig, det trodde jag nog aldrig. Så tack till dig din lilla filur, och tack till alla andra vackra fina människor där ute som alltid förgyller mina dagar. 

aaaand strike a pose


Godmorgon, posar jag eller är det morgongympa ni bevittnar? Int fän vät väl je tänker ni. Nej int je heller. Hur som haver, idag är det rep som gäller, sjunga dansa och allt där emellan. Så just nu sitter jag i våran "nya" loge. Är så otroligt själaglad då de är jättefina efter att så ska de låta varit här hela veckan, men samtidigt lite avundsjuk då det är lyx och flärd när de är här, men själv får man inga fancy speglar och snacks.. JAG VILL HA FANCY JA MED. nej okej jag nöjer mig med en korv från 7 eleven. Fördömt..

Sov så sött, dröm om små kryp du mött


Ville bara säga godnatt och jag hoppas att ni alla haft en förträfflig dag! För det har iallafall jag haft! Vart hos stylisten, vart i studion och repat, träffat lite olika människor. Ja vilken dag hörreni! Imorgon blir det en heldag i studion, repetitioner är det man lever för... Kram på er fisloppor

ett spritt språngande liv

mammsen tog en fäin liten bild på en filosoferande brutta! Idag klev jag upp tidigt tidigt för att filma lite inför synken. Fick även en liten snabbtitt på hur rytmus gymnasieskola såg ut, otroligt fint! Och alltid när jag stöter på något nytt som jag tycker om får jag ett extremt sug att börja där haha. Ringde pappa och sa : men du pappa Stockholm är ju en fin stad, och rytmus gymnasie är ju en bra skola, eller hur? Kanske blir en flytt hit efter allt spektakel med idöööl är klart! Who knows ;)

Nytt och fräscht


Lite nytt som följde med hem från när jag, elinb(EJB) haha och Carrobarro var på stan och shoppade lite smått å gott!!! Väldi fäin dag! 

Fina ting


Aloha medmänniskor! Ja nu är det såhär va, tänker i fortsättningen skita i kritik och ditt å datt. Allt i livet behöver inte vara så förbannat seriöst. Livet leker och musik är kul, korv är gott. Och fiskmåsar som bajsar en i huvet är inte så kul, men sak samma. Ville egentligen bara tacka de söta flickorna/pojkarna/homosapiens som kommer fram efter fredagsfinalerna och förgyller denna underbara resa, vill äta opp allihopa! (Speciellt ni som ritade och gav mig så vackra smycken, blev så glad så) Ni är så förbaskat bra allihop, klem 

But I know i'm still learning, I know i´ll keep growing


Istället för att känna självömkan, så vill jag bara passa på att istället hylla en fantastisk person, sångare och inte minst vän. Jag grät som en hulkande bäbis. För att just min Sara, min omtänksamma underbara Sara.. Får lämna tävlingen. Det värmer såklart när jag ändå har i åtanke att det kommer gå galant för denna kvinnan ändå. Men fan Sara, fan vad du är bra. Du har något alldeles eget, det är såna som dig dom skriver om i historieböcker. Vi ses snart igen min vackra vän❤️ Tack för ikväll också, tack för att ni fortfarande är med mig. Hade velat kramat om varenda en av er, sköt om er nu.

 

(Wrajtin da säme thäng som på insta in ma blog yäs, ajm lat<3 kram)


i mitt huvud

 Jag är sjutton år, för några månader sedan satt jag i min källare i vår lilla villa i östersund och sjung karaoke på youtube. Det närmsta jag har kommit till att stå på en riktig scen är en skolavslutning i nian. Jag har ingen som helst erfarenhet, jag har bara den här grejen, kärlek till musik. Sen har jag ingen som helst aning om vilken genre jag vill vara inom, det är därför det har varit lite upp och ned i den här tävlingen, allt från ballader, till pop-rnb och nu till country/soul, så det är klart man blir förrvirrad. Jag ser den här tävlingen som en möjlighet att exprimentera och upptäcka mig själv, vad jag vill vara, vad jag vill sjunga, vilken musik det är jag vill beröra med. Så varför ska man ha så bråttom? Det här är tiden då man ska göra misstag, lära sig av dom och finna sig själv. Nu vet jag ex att min starka sida kanske inte är hippop/riktigt snabba låtar. Utan mer de låtar som tillåter mig att sjunga ut, så som a-team, turning tables osv. De flesta som är här har redan hittat sin grej, och har mer erfarenhet, medans jag står och tippar mellan alla möjliga olika stilar. Men något med det finner jag väldigt spännande, jag älskar utmaningar, tycker inte om att begränsa mig och stänga alla dörrar. Jag vill prova på allt, jag vill skriva egna låtar,vara lite oförutsägbar... tills jag hittar just det som jag vill göra. Så tack till er som stödjer mig i den här löjligt underbara resan som jag får vara med om. Nu ska jag gå och äta korv på 7 eleven. Kram   

Q/A


Det ryktas om en romans i idolbubblan, kan det möjligtvis vara mellan dig och jens? ;)
Svar; Vart får people allt ifrån, absolut inte, han är som en storebror, knasig som få!

Vilken app använder du till dina bilder?
Svar; Whitagram och VSCOcam

Vad heter din Tumblr?
Svar; maddelishees.tumblr.com :)
 


Du var så fin i håret denna fredagsfinal! Vem fixade till din hårfärg, vad heter frisören? Har i alla år haft blont hår men blev riktigt sugen på att få din hårfärg nu till hösten, men viktigt med en bra frisör :)
Svar; Tack så mycket söta du! Ja du, I have no idea. Kan återkomma med det! pussssssss

Hej Matilda!
Vad har du för färg på dit hår?och vad använder du för foundation? Sååå så snyggt!
Kram and Good luck
Svar; ingen aning, brun/blond/orange typ haha. Vet inte riktigt vad han som färgade använde för färger! Jag använder Loreals true match foundation.

Nu är vi klara o väntar på Fredagen, tyvärr spelas fotboll på Friends men what the häck, Matilda go for goal. Vad är Kakan för en kaka egentligen, pepparkaka eller sockerkaka? Marängswizz kanske med banan o chocklad ovanpå.
Svar; Jag vet inte men typ någon sorts choklad kaka med rosa strössel med en gnutta med underbar femenism ovanpå. (Btw följ gärna kvinnohat på instagram, sjukt bra sida)

Vad har du för mobil kära du, suddiga bilder som dimman i Bukarest 1889 men annars är du go.
Svar; Haha men förbövelen, det är en app som gör dom så. Jag min herre eller dam äger en Iphone 4s. Som har en hyfsad kamera om jag får säga det själv ;)

 Was ist das? Vem är dom?
Svar; Näääk och nimo, underbara rappare. Älskar näääk. Jag har en väldigt konstig och bred musiksmak haha.

vilket program går du på gymnasiet?:)
Svar; Estet Media går jag! :)

Är det sant att du tog emot 2000 kr för att bära tröjan från DM retro?
Svar; haha nejnej, det var jag som gick dit och frågade snällt om jag fick låna några av deras underbara plagg!

Lyssnade på Superhero med Lloydskan, varför i hela fridens namn körde du inte den i hennes slow takt, då hade folk kissat på sig. Helt perfekt för dig men du twistade upp den, jädrans envis tjej. Dom här låtarna vill jag ha på en skiva sen, man får lite pondus av att du är envis.  Du har en musiksmak som vissa behöver uncover för att man skall förstå.
Svar; Det var min tanke från början, men man får inte alltid som man vill. Det är några andra som proddar låtarna. Så efter thrift shop när jag ville sänka tempot var det tyvärr omöjligt då de redan börjat prodda nästa låt. Och man valde de två låtarna efter kvalveckan då man var lite uppe bland molnen, eftersom det gått så bra och trodde att man kunde göra vilken låt som helst i hela världen, att man var stålmannen. Sedan när man fick en smäll av verkligheten gick det inte att ändra på. Men nu har jag lärt mig den läxan och börjar ta bättre låtar i framtiden.

Kan man hitta en adress till dig någonstans så att det finns möjlighet att skicka ett kärleksbrev?😳
Svar; [email protected]  Eller också med röksignaler, eller varför inte brevduva?

Går ni ut någonting i Stockholm eller? :)
Svar; hur ska man tolka detta haha, ja utomhus är vi ju. Men om du menar "gå ut" som i på krogen osv, så är det nej för mig och erik iaf, då vi är pyttesmå.

När du sjöng turning tables lät det så äkta, sjöng du till nån speciell?
Svar; Det kan man väl säga att jag gjorde. En gammal flamma perhaps.

har fina du instagram?
Svar; Jajamen, matildameliin heter jag där! :)

Så himla fin klänning!! Vart är den ifrån?
Svar; från BikBok är den blåa blomklänningen ifrån! KRAM

Har två frågor förresten:

1. Vilka sporter är du intresserad av?
2. Hur lång är du?
Du är bäst!!
Svar; Fotboll, boxning är väl de som jag tycker är roligast!
Jag är 167 centimeter! du är bäst love.

Du har ju typ blåa linser! TA BORT dom.
Dina bruna ögon dör man ju i. Du är så himla fin i bruna ögon snälla ha de i tv . Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Svar; Det är såhär, det är faktiskt så att innan hade jag bruna linser, och nu har jag tagit ut dom. Så de blåa är mina egna haha. AND NOW I REST MY CASE.

när du sökte till idol, trodde du att du skulle komma såhär långt då?
du är grym och så otroligt vacker!!
Svar; Absolut inte, jag blir mer och mer chockad för varje gång de säger mitt namn och när jag får ett ja. Tack så jättemycket kära du. Stor bamsekram!

Du är så sjukt vacker!!
Är du singel? Du borde inte vara det iaf^^
Kram! :)
Svar; Tjenare din ladies man, but as a matter of fact I am single. Kraaaam

Så det var de frågorna jag hann svara på, sedan vill jag bara tacka för alla de andra underbara fina kommentarerna som jag får. Läser varenda en av dom och blir lika glad för allihop. Hade jag kunnat hade jag gärna kramat och tackat varenda en av er för att ni gör min dag. Ha det bäst!

 






 

tennis court


Jag älskar den här låten och videon, och Lorde. Det som skiljer henne från andra artister, är att hon skulle man faktiskt kunna tänka sig att vara kompis med, hon är så jordnära, cool och härligt konstig. Genialisk. Sen får man känslan av att videon skulle kunna ha en större betydelse än vad man förstår. Älskar sånt här mystiskt. 

Fränds


Hej, angenämt, matilda och Sara tolv år med kåmpis armband. Nu är vi påväg till Mariatorget för att leta fynd. Ha'de

Trololol



Howdy! Två från idag. Följde upp bards önskan om att bli mer country, och Jens hängde på! Fast på den andra är det nog lite mer gangstaswagyålå. Trololololo

I min lilla bubbla



Black and white



Var och kollade på våran sångcoach Sofia igår när hon uppträdde på en bar, hon är så galet cool och duktig! Väl där träffade vi på tidigare idoler och pratade lite med dom, väldigt roligt! Sedan struttade jag och Julia tillbaka till hotellet. Men det var en riktigt fin kväll! 

Weekend




Några bilder från helgen, har vart en rolig helg med jullisen! Mycket äventyr! Så nu ska jag droppa av henne vid tåget sen hem och övaövaöva! 

En liten Skräppa


Var och käkade middag med min fina pappa, pratade lite om morgondagen och dylikt. Ser faktiskt fram emot att få sjunga Roxette imorgon. Den passar min röst, så nu jävlar blire andra bullar. Sov så gott mitt kära herrskap! 

Förresten, fick en kommentar där någon frågade om jag hade dålig mobil kamera, som svar på det så är det så att jag använder en app, som gör bilderna lite dimmiga, jag tycker det är snyggt ;) 

Oh happy day


Oooh happy day, har vart en otroligt mysig dag, jag och Elin gjorde ett litet inslag med kakan en stund, tog en tur på stan! Och pratade om ditt och datt. Imorgon är det studiodag, repitioner och grejer! Som jag ser fram emot det! Kramis


Smile



Världens goaste lemonad, seriöst. GUDARNAS SKYMNING VAD SJU HELSIKES GOTT DET ÄR! Var hos stylisterna idag, och gick därifrån med ett smile, jättenöjd! Så nu är det bara lite psykolog snack, sen är det nattinatti jorden 

Universal




Tre bilder från dagens besök på Universal. Älskade den miljön, det skulle vara så coolt att få hänga där varje dag, skapa musik. Bara wow. Jag älskar den här bubblan 

Jag var ingen, du var aprilhimlen


Var uppe och filmade synk på ett tak idag! Stockholm är väldigt fint

NÄÄÄK


Fick näääk på vinyl, lyckligast i världen!


You make me feel happy


Jag och min vän Julia, som jag redan har börjat sakna. Samt alla andra där hemma! Fast det är inte så dumt här heller! 

Bangerz

Är fullkomligt förälskad i Miley Cyrus album. Genius

huvudstaden


Snart tillbaka i vår vackra huvudstad, och tillbaka till bubblan. 

Friends


Ikväll är mina älskade vänner här med mig. Som jag saknat dom och min fina lilla hemstad. Och imorgon är det tillbaka till bubblan som gäller! Vilket jag också ser fram emot såklart :) kram på er

Som en dröm

Sjukt snygga kläder från DM RETRO, guess what i'm wearing tomorrow ;)


Fem av fem baggar

Har haft en otroligt rolig dag, kom hit några härliga reportrar från ösd idag, är så härligt när man bara får ha roligt, kanske vara lite oseriös med reportrarna för en gångs skull, alltså bara ha kul med det hela. Få skratta och va sig själv och prata direkt från hjärtat utan att vara orolig för att dom ska skriva nåt skumt! Så härlig känsla. Och nu ladda jag inför imorgon! DÖ TAGGAD PÅ ATT FÅ SJUNGA EN LÅT AV MIN IDOL


repetitioner

Självklart ska det stå repetitioner* och inte religioner. (Inlägget nedan) Skyller på att jag är trött.. Fast lite surr med allah och c.o hade ju kanske inte vart helt fel!


Superhero

Idag var vi hos världens bästa stylister och provade litte kläder! Ska prova lite till imorgon. Sedan är det mest religioner imorgon, samt massa intervjuer osv! Woopwoop


RSS 2.0