dansa bonne dansa

hallu, denna dag har varit underbar! gick på stan en sväng med amanda och william i det fina vädret! sen åkte jag hem och förberedde mig inför fotbollsmatch, gick helt okej! men nu ska jag försöka sova, imorn blir det middag på eastern med fina människor, sen jobba jobba! pussar


formative years

bilder från igår kväll.
Hade en väldigt rolig kväll igår, amanda, jag och grabbarna grus var ute på äventyr, sen gick allihopa hem till William och kollade på en film! Vi alla somnade väl runt sju tiden imorse, så gissar på att alla är jävligt trötta idag haha. #yålå. 
 
 

Halcyon

holahola, just nu är maxen här, vi sitter och gör absolut ingenting, kollar på bilder.
han försöker övertala mig om att göra en kladdkaka, låter lovande. BAJ
-

kärleken

Älskling, och en något bättre bild på smycket han gav mig i födelsedagspresent! Nu ska jag ta mig en kopp choklad för det var kallt här nere i källaren!

waffles

Testar det nya objektivet! Fick en underbar frukost som mor min slängt ihop, blev härliga våfflor med sylt, socker och jordgubbar. En riktig sommar frukost! 
 

birthday

mina fina presenter som jag fick utav älsklingen min, rosor och ett underbart halsband!
hade en underbar födelsedag. tack alla som förgyllde den, puss!


fika

hej på er, sitter just nu och fikar med släkten, huua vad gott. och imorn bär det av hemåt för lite födelsedagsfirande, mitt eget! mot kvällen blir det utgång med massa goa människor! kram hej.


more blonde

halluuuu, är nu uppe i stugan med maxen, planerade att ta med mig datorn men den slank inte med..idag har vi vart ute och åkt båt, försökt fånga fisk men dom måste ha dött eller nåt. nu skall vi spela videospel, hej så länge! (la i lite mer slingor i håret mitt, lutar mer åt det blonda just nu!)


truth is life.


Jag vill vara som de som bär sitt hjärta på sin arm, de som inte är rädd för att bli sårad. Så ska jag bli, så ska jag vara.
Jag ska inte stänga någon ute, jag ska visa känslor, tacksamhet och kärlek till alla mina vackra vänner och bekanta.
Det kommer såra mig många gånger, men då vet jag att de personerna inte går att lita på. Då vet jag vilka som är de äkta människorna, för då behöver jag inte oroa mig för backstabbers.
Då behöver jag inte oroa mig över att vara omogen, då kan de istället skämmas över deras barnsliga beteende.
Då kan de vara de omogna och oroa sig, jag behöver inte bry mig. Jag borstar bara bort smutsen och fortsätter mitt liv i min fart, för det är så jag kan nå mina drömmar.
Så ska det vara, man ska leva med de man älskar och visa det.
De som hatar, kommer inte längre än deras skitsnack för dem.
Tänk på vad ni säger, tänk på att andra tar åt sig och för gudskull, tänk på karma.

kopierade denna text av min fina vän Ellenor, för kunde verkligen inte sagt det bättre själv, detta tycker jag ska gå ut till alla er tjejer och killar. 

RSS 2.0