Gifflar

Några bilder från veckorna, fy tusan vad roligt vi har. Och de fina giffel kostymerna är legendariska!


Fancy

Två från förra fredagen. Jag tycker om dessa ska ni veta!


Stockholm stad

I en allt annat än enkel boning på St. Eriksplan sitter vi. Sofistikerade, och dricker te. Det är finfint

Men kan inte förmå mig att längta hem till lilla Östersund då och då. Min fina hemstad


Addicted

Idag har vi repat och repat.. Känner mig redan nervös.. Ja hus! Men roligt ska det bli!!!!


Tidigt med tuppen

Klev upp halv sex idag och åkte till studion, för idag är det GENREP! Min röst är superhes, och ska sjunga snabbare än busta rhymes delen typ haha. Pommes krydda vad panik jag kommer ha.. Men får repa som ett djur idag så ska det nog gå vägen! Klem
(Något i stil med vad jag ska ha på mig imorgon nedan)


Q/A

 Har du ledigt ifrån skolan eller har du med dig massa läxor eller hur gör du?

Svar; Ledigt två första veckorna.. fast jag pluggar fortfarande distans. Väldigt komplicerat alltihop, och vill verkligen inte behöva gå om!!! Så får skärpa till mig med allt plugg.

Hej 
Jag heter Tobias Paulsson, är 26 år, bor i Ängelholm och är ett jätte stort fan av dig och har nu 2 frågor. 
1. Vill du vara vän på Fejjan med mig? 
Och 2. Gillar du balansbollar och gymnastikmattor? 
Själv samlar jag på det men kommer aldrig träna inte ens om jag är på ett hotell. 
KRAAM
Svar; Hej Tobbe mannen! Som svar på ettan, tyvärr så är min egna lilla fb privat, försöker hålla den så också, men om du vill eventuellt skriva några rader osv så har tv4 gjort en sida, en "fanpage" där man kan skriva lite osv! Så där får du och alla som vill kika in och gilla, dela och allt sånt där trams! kraaam!
 
Varför gör alltid snygga people grimaser? Oj fan det är ju sent kollade på fast and furious 6, sccchhh hon sover.
Svar; Jag älskar att göra grimarser, posar ju på varenda annan bild, så ibland må man ju få visa lite olika sidor av sig själv tycker jag! Aha den är bra, okej väck na inte då förfan! (kram)

Har du snackat med Kevin Walker något? Hur är han? Vilka umgås du mest med i "idol-gänget"? Snyggaste killen i idol? ;)
Svar; Lite har vi väl pratat, han är super go tycker jag! Alltid glad och härlig, väldigt snäll! Umgås med nästan alla, vi är som en liten idol familj! Alla är de ju så stiliga, skulle kunna äta opp dom allihopa! ;)

Tjatja Matilda! 
Jag har hört att du är Star Wars-nörd, stämmer det? Skulle du i så fall kunna berätta lite mer om nörderi, haha? :) Ha en grym dag i storstaden, jag tror mycket på "Midsommar-matilda", kör STENhårt nu tjejen!
Svar: Tjeeeenare mannen! Tycker Star Wars är grymt, men en nörd är jag väl inte riktigt haha. Lite töntig är jag allt, men ingen expert på star wars tyvärr! Det ska jag allt ha, tack så hjärtligt mycket, ska köra STEINHÅRT JA. may the force be with you.

Hur är Kevin som person? Har han kommit till er nu eller är han fortfarande iväg? Hur ser en normal vecka ut för er? Alltså vad gör ni från lör-tors? :)
Svar; Som jag beskrev ovan, super härlig!! Idag var han en stund med oss, och nu har han farit iväg igen. Tycker det är så sjukt starkt gjort det han gör, pendlar varannan dag i princip fram och tillbaka. Riktigt strongt gjort!!! En normal vecka brukar oftast se ut såhär i princip: Sångcoatch, stylister, psykologer, äta, träna, öva, öva, öva, repa, sjunga, framträda, intervjuer och dylikt!!! 

Hej underbara, vackra, söta Matilda. 
Du, Sara, Elin är mina största idoler och jag ska göra allt för ni ska stanna kvar. 
Nu har jag frågor. 
1. Vill ni 3 vara vän med mig på Fejjan? 
Det skulle betyda jätte mycke för ni är bäst. 
2. Gillar ni 3 balansbollar? 
Jag älskar det och samlar på det men skulle aldrig få för mig träna, trots jag är musiker. 
Jag promenera i bland det räcker. 
Tacksam för svar rara du. 
MVH Tobias
Svar; Hejsan du fina människa! Vad glad vi blir, ska hälsa så gott från dom också!
1. Alla vill hålla sina fb's privata, men du får mer än gärna skriva lite på våra "fanpages".. eller våra sidor eller vad man ska säga, fanpage låter så konstigt.. liten tjej fra norrland ska väl int ha nå fans, ni är mina kåmpisar allihopa ;)
2. Dom är ju roliga att studsa på, annars har vi nog inte utvecklat något större förkärleks förhållande på det planet.
Ha det så bra kära Tobias! Kramar!!!

Är folk så barnsliga som dom kommenterar eller är det bara jag. Ja jädrans sa mormor o knep lusen med tårna. Kolla på Gunilla Persson ikväll så förstår du att du är frisk men inte hon. Ha det nice.
Svar; Jag förstod inte riktigt det här, gunilla persson.. är ju en person för sig. Ja ska ha det himla nice, hoppas du med har det nice. 

På en youtube video leker ni med elden och sen fångar nån mat med munnen., är det dessa friends som syns häruppe. Dom som inte har blogg i idol gänget förlorar ju mark, blir det idol blogg på tv4.se eller bara här?
Svar; Jo det var för två somrar sedan, tror båda tjejerna på bilden var med, dock inte så säker på att dom filmas så mycket! Jo så kanske det är, tror jag får behålla min egna lilla blogg, får nog bara "fanpages"(där kom det igen, kompispages kallar vi det från och med nu) av tv4 :)

Min vän är kär i dig
Svar; Jag är kär i hen med. 


Känner du någon josefine eklid? :) föresten, kul att du är från Östersund och har talang!❤
Svar; Inte vad jag vet, sen är jag väldigt dålig på namn också... Ja Östersund är en fin liten stad, man tackar och bockar, vad roligt att du tycker det :D 

Du har varit min favorit sedan dag 1, då jag såg dig med midsommarkransen i håret. 
Vet du när ni kommer till Malmö? 
Tänkte nämligen vara på plats och stötta dig :) 
GO TEAM MATILDA! 
Svar; Oh youuu, vad glad jag blir, KÄRLEK TILL DIG. Malmö? Har inte hört någonting om det ännu tyvärr, men vem vet! Kanske att vi tar oss dit en vacker dag!

Följ gärna @MatildaaMelin på Twitter, ett fankonto! :D #meliners 
Svar; förstår min inte på twitter ännu, får gå någon twitter skola eller något.. Haha jag älskar den som kom på meliners hahaha, helt otroligt vad söta ni är alltså. Mina små meliners haha, gullepluttar!

Vad är din riktiga ögonfärg?
Svar; Grön/blå, hade bruna linser på slutaudition och innan osv. Men nu har de gått sönder så slängde dom. Får bli á la naturelle jouguuurt istället! 

Hej! :-) Jag tycker du var asgrym och jättefin! 
Men alltså jag måste bara fråga - har du varit med i någon film eller bott i Stockholm någon gång? Jag känner verkligen igen dig från någonting och det är inte bara jag, utan kanske 15 av mina kompisar som alla undrar vart vi sett dig förut!!!!!
Svar; Hej på dig, tack såååå mycket, gölle! Nej inte vad jag vet, kanske har mött er i någon fotbollsmatch eller något sådant. Annars har jag ingenaning, no se! Kram

Och nuuuuuu hinner jag inte svara på mer frågor! Får fortsätta imorgon eller när det finns tid över! Sov så gott mina kära vänner! Sov sött, dröm och småkryp du mött.

 


Pressträff

Idag har vi pressträff med massa olika! Sedan till stylisten och ikväll träffa massa koreografer, woopwoop


Fagert

Igår var vi ju på gymmet och körde spinning, och såhär fager var jag efter. Lök som fäen. Sen är det en från "makeovern", jag ser ingen skillnad på bilderna alls, väldigt top model! Nej men imorn ska vi upp tidigt med tuppen, bör nog sova... Om ett tag iaf, ska försöka svara på lite frågor imorgon också! Pussar och kramar och nyp i stjärten! Auf wiedersehen


TV4

Fick leka vädergud, vara i hallåa rutan osv! Riktigt roligt! Sen nu har vi pratat lite med psykologerna sedan gymma! Sedan må jag nog börja öva på min låt tills på fredag också ;)


trötter

Idag är vi och hälsar på TV4, fick en rolig rundtur, väldigt coolt att få se lite inspelningar osv. Och just nu har vi mediaträning, men jag är lite badass och bloggar. Men nuuuuu fick jag en blick så bör nog lägga ifrån mig mobilen ;) Idag är jag och Jens på hugget!


schizofreni

Hmm jag vet inte, antingen ringde jag i sömnen imorse.. Eller så är jag schizofren. Eller så har jag inte beställt nån jävla latte... Jag vet inte. Dagens I-landsproblem


Lonelyyyy

Hejsan på er fina människor, uscha vad jag känner mig nere idag. Känner mig mest ensam, vill träffa mina vänner och min familj! Sen nu när vi bytt hotell springer alla runt på annat, så det är svårt att veta vart alla håller hus! Varför känner jag ingen i Stockholm.. Men snart ska jag och sara iväg och gymma så det lär nog bli lite roligare! Kram på er!!!!! Smajl


Gladerchoklader

Har vart en chill dag idag, lite filmande och träffat våran underbara röstcoatch Sofia! Sedan har jag dampat lite med mina kära vänner, åt lite middag och myste med dom! Väldigt härlig dag, och imorn har vi sovmorgon!!! Gaaatttt (fan vad jag var tråkig på dessa bilder. Lägger ut lite fula sen maha) baj


Lyckost

Jag och fina fina mathisen! Just nu är mina fina vänner med mig på hotellet, de har vart här över helgen och kollat lite på mig och lekt 08:or haha!


ljust

Ny hårfärg och grejer! Idag är jag tröttare än trötter. Och snart ska vi checka in på ett nytt hotell! Resten av dagen är det massa inspelningar m.m. Längtar efter en fet nybäddad säng... Utöver det så är det sjukt kul, igår hade vi fotodag. Garvade ihjäl mig, vi är ett sånt skönt gäng. Big löve


Fantastisk

Oh lord. Vad ska jag säga, det finns inte ord för hur glad jag är. Ni är så underbara, enastående, fenomenala. Tack så otroligt mycket. Blir rörd till tårar när jag tänker på att ni tyckte om min sång, när jag läser alla vackra kommentarer, att ni röstade på mig. Bara ett stort fett tack till alla er där ute. Ni är (ursäkta svordomen) SÅ FÖRBANNAT JÄVLA BRA.


Turning Tables

Hej på er. Kan inte beskriva riktigt med ord hur otroligt glad jag vart igår, och chockad!!! Det är helt galet, så tusen tack för att ni röstade på mig. Så nu har jag laddat om och är taggad till tusen på att sjunga Turning Tables. Ännu är det inte slut, så hoppas ju på att ni kör någon sorts två-dagars och röstar på mig ikväll igen ;) BAMSEKRAM PÅ ER (jag och Jens är taggade haha)


Styling

Hej på er kära medmänniskor, ikväll är det ÄNTLIGEN min tur att få kliva upp på idol scenen, LIVE! Benen kommer vara instabila, händerna kommer skaka, men ack så roligt det kommer bli! Som jag längtat! Jag kommer framföra låten A-team av Ed Sheeran men med min egna lilla twist på den! Så om ni känner för att stötta mig ikväll så får ni gärna ringa till 099-414 05 eller sms:a Matilda till 72 400. Tack ännu en gång till alla er som tror på mig, och för alla vackra ord och lyckönskningar! Ni är verkligen grymma! Pussar och kramar i massor!!!😘

Sitter just nu i styling också! Ser ut som en katt, ikväll är jag SCAR från lejonkungen. Så hjälp mig vinna kampen om lejonklippan ikväll.


Lääääts gåååå

Imååååraaaa kör vi! Benen kommer darra, händerna kommer skaka.. Men jag ska göra allt i min makt för att göra ett bra framträdande, vill verkligen detta så grymt mycket! Så får la se hur det går. Kram på er!!! Sov så gottttt


morning

Gåååmörrån allihopa! Nu far ma snart till studion. Fem killar ikväll igen, längtar som bara den. Och imorgon är det min tur!!! DÅ BLIRE ÅKA AV!!! Woooop


tonight

GRATTIS TILL ALLIHOPA Juliette, ElinEJB, Sanne, Yosefine och Arantxa! Som alla var otroliga. Shit.
Idag har allt gått rätt så fort, och för varje dag som går så blir jag bara mer och mer nervös. Men jukkasjervi vad kul det ska bli hörreni!!! Klem


First

Fan vad kul! GRATTIS TILL RAPPEN OCH GEORGE! Samt Gustav,albin och Gabriel, som gjorde det grymt.Imorgon fortsätter kvalkaoset. Får la se vilken dag jag dyker upp i rutan. Sov så gott kära medmänniskor!


Trött

Tröttast i världen åker vi iväg till studion, för att ikväll heja på killarna!!!! Woopwoop


Vart kan man hitta...

... Fina klänningar i Stockholm!? Letar efter en vit rätt så plain men ändå vacker klänning. Har redan vart på standard affärerna, so now I need söme hällllp! Så ni får jättegärna om ni vet någon skön affär!


Back toooo reality

Sitter just nu på ett tåg till Stockholm, vår kära huvudstad! Och ska snart få träffa idolerna;) Fy farao vad jag saknat dom gobitarna! Kommer bli en otroligt rolig vecka, något att se fram emot!!!


kvalveckan

Ja hörreni! Snart är det dax för kvalveckan, hua vad nervöst!!! Vill bara tacka också, för alla fina peppande ord, kommentarer (läser varenda en) blir så grymt glad! Ni gör verkligen min dag. Har vart en lång resa, och med lite hjälp från er kan det bli ännu längre;) För nu har ju faktiskt juryns världsherravälde tagit slut, nu blire andra bullar! Nu ska jag gå och äta choklad, då det är den internationella choklad dagen idag! Får la göra ett besök på kalles chokladfabrik. Klem


Q//A

Hyffsat spännande! :O 
Stort grattis! :) 
Och måste fråga: Har du så man kan följa dig via twitter, instagram etc etc? Hade varit roligt! Lycka till framöver!
Svar; Ja det är skitkul! 
matildameliin på twitter
matildameliin på instagram! kram påre!

Oj så fin du är, och jätteduktig i idol! 
Är du med i en gymnasieförening? :)
Svar; Men tack så hjärtligt ;) Det är jag icke!

Grattis Grattis i idol och lycka till! 
Kan du inte lägga upp den där videon senare här? :)
Svar; Tack som fan, jo här är de senaste! :)
mitt solo
Gruppframträdandet 
Min del av chorus line

Tjena! Kul att du uppskattade min förra kommentar och att du har ungefär samma syn på Farbror Bagge som jag. 
Stort grattis!Nu tar du det här, inte många kvar men tufft som f*n. Lycka till! 
När spelades slutaudition in? Under sommaren eller bara nån vecka efter din audition?
Svar; Jo tror han lyckas ganska bra med att uttrycka sig på det sättet, goa fabror bagge! ;) 
Slutaudition spelades in nångång i mitten av sommaren, om jag kommer ihåg rätt! 

har du några sånger som du kan lägga ut på youtube (några fler) ? Tänkte slänga ihop en ny musiklista till bilen nämligen...
Svar; Gör det endast om du kör en audi ;) Nej men jag är som lite dålig på att lägga ut videos.. Får la jobba på det! Nu när jag fått låna en redig kamera av skolan, så varför inte! Haha härlig du är! 


Snygg effekt, kan du dela med dig av dina appkunskaper??
Svar; Just de appar som jag använder till redigering är VSCOcam och Aviary, och sedan pic collage! 


Hur lång är du? :)
Svar; Etthundrasextiosju centimeter från marken ;)

Hej! Vad har du för gitarr? Vilket märke? :)
Svar; Tjenare! Det är mina käre lillebror som äger den svarta gitarren som jag sökte med, och den är förtillfället uppe i vår stuga, så har faktiskt ingen aning om märket! Rätt så basic gitarr, ingen speciell egentligen :)

Sjukt nice att du både sjunger och kör fotboll! Jag lirar själv och undrade bara vilket lag och ålder du spelar i? 
Grattis till platsen i Idol :)
Svar; Jo det är ju kul med lite variation! Spelar i Frösö If damlag! Tack så grymt mycket :)

Hej du! Först får man gratulera till att du gått vidare till livesändningarna vilket egentligen inte var någon skräll. Sen vill jag bara påpeka att du är nåt oerhört vacker på alla sätt och vis, du verkar bara vara en helskön brud! Min röst i din fortsatta idol resa kan du räkna med, den vann du redan när du klev in i auditionrummet med kransen i håret. Stort lycka till framöver, puss och godnatt.
Svar; Bara wow, tacktacktack. Tar åt mig av vart enda ord ska du veta! Kram!!!

Ville bara säga att det var jag som gjorde att Oscar zia började följa dig på instagram! Haha :)
Svar; Shit! Fick ett spel där och var tvungen att gå in och kolla, fan va häftigt! :D

Hur hittar man dig på Facebook? :) du är grym på idol, fortsätt glänsa, ha det bäst!
Svar; Man söker på mitt namn, vet som inga andra sätt faktiskt! Tack, ska göra mitt bästa, kram! :)










fjällvandring

Tre fjuttiga kilometers vandring i bydalsfjällen.. Men roligt har vi allt haft!


Kungen

Är och kollar på Sveriges kung och drottning nu, jajamen. Med sura gamla människor som blir sur om man pratar haha. Vi sjöng högt och ståtligt idag för vår kung, kingkung, kingkong osv.


diggity

Två bilder från gruppmomentet, på hotellet vid frukost ;)

Har nyss slutat och ska snart kila ner på stan och köpa lite krimskrams! Sedan hem och filma massa till ett mediaprojekt, ska göra en film om oss själva, så tänkte filma i fem-tio minuter när jag sitter och äter. Nej men lär väl slänga ihop massa skit bara, får la se hur det blir! 
 

Wohoooo

Vidare till solomomentet, det mina damer och herrar är nervigt. Får tacka min otroligt härliga grupp också, Wilhelm, Maily och Albin som gjorde det hela så otroligt roligt! Hade så roligt när vi övade in allt! Ja hua, dreamteam! Tack för allt stöd, ni är brutalt jävla bra. Klem!


segerbussen


Segerbussen som KK skrev haha. Ikväll är det gruppmomentet, spännande;) 
 
 

hungrig


Kom nyss innanför dörren, svinhungrig då jag vart på träning. Och det som serverades var gröt. Vart ju som ett dilemma då jag enda sen barnsben tyckt det smakar snusk. Därav bilden, som representerar min avsky mot gröt. 
 
 

Fredagens

I fredags var jag hipster, prima skinka juppjupp.
 
 
 

pray for paris

IN DA BATHRUUUM. Hola folks, kom nyss hem från stan. En kort skoldag idag med ensamble med Öhrberg. Gick på stan en stund efter det, blev intervjuad och lite sånt. Ikväll blir det FEThäng med några sköna människor, haha. Hoppas ni får en riktigt härlig fredag!

Event

Hola! Idag har det vart skola som för alla andra små barn här i Östersund. Efter sista lektionen kom min käre mor och fader och hämtade mig, åkte hem och käkade lite fort och sedan for jag iväg och var med och spelade en forbollsmatch för att samla in pengar till de i Syrien. Var ett sjukt roligt event, och trots att vi torska så var det lika roligt för de, fick träffa på lite nya människor som ett plus i kanten! Och nu när jag kom hem satt familjen och jag bänkade framför idol, vidare till gruppmomentet, spännande måste jag säga;)


oh hallelujah

Och med denna bild säger jag godnatt. Kanye West ladies and gentlemen, hallelujah. 
 

En bild från då

En fin bild från i fredags. Lånade den från min kära vän Amandas blogg! Idag har jag boxats med Lina i två timmar, väldigt roligt, och imorn ska vi upp fem och åka och simma. Hurtigbullar coming through! AKTA WALLA. Godnatt


Duckie

Måndag igen. Det enda som lyser upp denna gråa dag är att få gå och boxas med några sköna bruttor vid fem! Tills dess ska jag försöka slänga i min lite mat och överleva dagen, hadeee!🐥


Q/A

SJUKT bra i Idol. Bara sport och bra idolauditions som får mig att grina - och det här var en av dom. brutalbra.
Svar: Tack så otroligt, blir så sjukt glad utav sånt här! Kramar i massor!

Kan du inte skriva innan du har tex match så man kan komma och kolla? :)
Svar: Kan ju försöka börja med det, självklart! :)

Vart har du hittat dom där??
Svar: Bland annat på chicy.se sen har jag bara sökt runt på olika sidor. Glömt bort de flesta!

Kanske inte rätt ställe å fråga😳 men har du kik eller nägon sånt sötis?😳
Svar: Haha jo men visst har man de, dock är jag inte en sån flitig användare utav kik sörru! Du får la klara dig på facebook och dylikt, kram!

kan du inte börja använda instagram lite mer :)
Svar: Anledingen till varför jag är så pass dålig på det nu är för att när jag var nere i småland, så vart min mobil överkörd av en buss osv.. Så sen när den vart lagad lyckades dom inte fixa kamerorna...Ska fixa en ny snart men är ju så seg på att få det gjort! Men ska snart ta tag i det haha :)

Vart är den ifrån? Skitsnygg
Svar: Visst är den! Chicy.se eller nastygal I believe.. kommer inte ihåg! 

Tjenare! Satt och slökollade lite på idol härom dagen och såg dig. Jösses vad söt du är, vilken utstrålning! Sen när du öppnade truten kunde du sjunga också - herregud. 
Ville bara önska dig lycka till i idol (jag vet, du kanske redan är utslagen) och OM du går till tv-sändningarna har du i alla fall min röst. Kram. 
(Bonusfråga: Hur är Anders Bagge i verkligheten? Han verkar vara sjukt soft och rolig. Typ "Världens bästa farbror" man gärna tar en fika och snackar skit med". Är han sån?)
Svar: Tack tack å tack! Härliga människa!!! Miljoner kramar ska du ha!
Har som inte riktigt fått möjligheten att prata med Bagge "i verkligheten". Men tycker han verkligen verkar vara en sån härlig, skön människa, alltid glad, en skön prick helt enkelt! Så det är mycket möjligt!

Men vem är snyggingen i nedre högra hörnet !!!
Svar: Det är min härliga lilla smålands pöjk det! :)

Hej matilda! Ska man stanna i ett förhållande där man inte är lycklig och inte växer som person men ändå älskar honom?.. Väldigt tacksam för svar, puss!<3
Svar: Hej! Det beror nog helt på men så länge det positiva överväger det negativa så ger man det väl en chans? Men samtidigt om man inte är lycklig i sitt förhållande, varför stanna kvar? Det är nog något som du får känna själv, om han inte gör dig lycklig längre och håller dig tillbaka så är det kanske så att det inte är menat att det ska vara ni. Lycka till! Kramkram.

Du verkar vara duktig på matlagning , jag är sugen på att baka denna regniga dag , har du något bra tips , inte allt för onyttigt tack !
Svar: Jag är inte ett dugg bra på matlagning, brukar inte laga mat, tycker jag åstakommit värsta lyxrätten när jag gör omelett och soppa haha. Men ett litet tips som jag fick från när jag läste Alexandra Brings blogg(hon har sjukt bra mattips) är en rätt så basic sallad, prövade göra den och holy moly så gott! 
Ruccola, sugarsnaps, paprika, morot, kalkon, varm chevré och valnötter toppad med ringlad honung!









celsius

Igår hade jag massa härliga människor hos mig! Ellenor, Amanda, Olle, Michelle och Nina! Drog in till stan en sväng och sedan hemåt. Så idag åkte jag förbi Öfk matchen, sedan åt vi på clarions och bishops, matkoma. Rundade av det hela med att ta med mig brorsan och hans kompis och bjuda på glass på Mcdonalds. Och nu är vi ju som sagt i stugan, och nu bör jag nog gå och lägga mig, upp tidigt imorn ;) kram på er!
 
 

dope

~min tumblr.
Skulle jag kunna köpa dessa skor och tröjan, skulle banne mig bli religiös.
Sen en fråga till er! Vet någon hemsidor där man kan hitta liknande kläder som ovan, har nämnligen bara hittat dessa bilder på tumblr! kleeeem


fast mellan att känna allt och ingenting

Har äntligen hittat den där appen som gör bilderna immiga, fast ändå ljusa. Lycka! Just nu är vi uppe i stugan med några kompisar från Småland, och ack vad fint det kan vara här uppe.
 

RSS 2.0