Varken svart eller vitt

Den tråkiga färgbalansen av svart och vitt har äntligen bytts ut mot färggranna mönster och fina starka färger av sommar! Idag struttade vi ner ett gäng på stan och köpte det fina vita glass molnet med massa kärlek på! Sedan spenderades någon timme på skolan, och efter det var jag en stund på stan med Julle, Ellenor och ollemannen! Vi köpte med oss lite sallad och gick sedan och satte oss nere vid vattnet. Efter en stund blev det bara jag och min Julia på tu man hand, vilket jag inte hade nåt emot, hon gör mig så glad! Efter en stund cyklade vi upp till Joline där det fanns massa snygga bruttor och åt middag med dom. Sedan tog min förkylning över och det va dags att bege sig hemåt!


QA

Vem är julle? Vad har du för löshår? microringar?
Bor hon här i stan och sätter i?
Svar; julle är min vän Julia som var med mig och satte i löshåret! Just nu har jag Nail hair, europian! Hon som satte i löshåret åt mig bor i stan och tar ca 1200 för att sätta i löshåret, samt klippa till osv! Vill ha hennes nr får du maila mig! [email protected]. Kram :)


I want to be up all night

Hejsan mina kära! Denna dag har varit väldigt fin, förutom att jag knappt kan prata och förmodligen har haft feber idag.. Men runt halv två kämpade jag mig in till stan och gjorde ett prov på median. Sedan gick jag ner till stan med några vänner och käkade glass. Sen gick jag upp till lina och åt samt solade i nån timma! Och påvägen hem gick jag genom skogen och över massa ängar, åh vad jag älskar sommar.


Slynmonster

tvåtusen rakt åt helvete. DOM SKA STÅ TILL SVARS!!!


cry me a river

Två från igår, lånade med mig en tröja från karolina som fick pryda min kropp i 20+,vart fruktansvärt varmt men vad gör det? Idag har jag varit hemma, sjuk. Krupphosta, så kan inte prata utan att låta som en gammal kedjerökar tant. Men det lär nog gå över i sinom tid! Nu ska jag sova, skoldag imorn! Godnatt på er!
 

Det kommer aldrig vara över för mig

Med Håkan i lurarna tog jag mig en liten promenad för ett tag sen, i den fina kvällssolen. Haha nej, skämt åsido, tycker bara att det låter så djupt att säga sådär. Synd att han suger.. Försöker verkligen att lära mig att tycka om hans musik men det går bara inte ihop, en låt funkar och det är "känn ingen sorg för mig Göteborg" resten är bara skräp. Förlåt alla Håkan lovers, jag tvångslyssnar för er skull till peace. Godnatt!


summertime//birthdays//love

Hola! Helgen har varit oändligt mysig! I fredags var vi uppe i björkbackaparken och grillade lite och umgicks! Innan det så satt jag i tre timmar och satt i mitt löshår med julle vid min sida! På lördag vaknade jag, fikade lite med Simon, gick runt lite på torget och njöt av vädret, var en stund hos Kevin och sedan bar det av till Karolina i Ås där vi firade Marika, med massa roliga lekar och allt var det var! Kollade på dortmund-bayern, och självklart så vann bayern ❤ Och runt elva så åkte jag in till stan och struttade runt med massa kompisar, åkte lite longboard och cykel! Och idag firar jag min lillebror som fyller 13 år! Grattis till dig bror!

Som en barbie

Har fan hår ner till stjärten... Lololol


you wanna be on top?

Håller just nu på att göra en tidning på median så det här var "vardags looken" Tyckte faktiskt det var otroligt roligt, lite obekvämt i början och göra massa seriösa poser men man lärde sig! Nu efter skolan har jag bara åkt hem och slappat, vart ute och sprungit en stund förvisso.. Och imorgon är det den bästa dagen i veckan wohoooo. Ska på ett frisör besök och sedan jobba! Sen blir det nog en mysmiddag med massa fina vänner! 

eat pray love

Nu när jag har legat på latsidan är det dags att ta tag i träning och matvanorna igen! Så imorse åkte jag iväg på gymmet och tränade, sen nu åker jag iväg och spelar match i finvädret!


Ljust

Nationella i matte var det idag ja! Jag förvånansvärt bra på andra delen faktiskt! Jag och Amanda kämpade på som bara den ;) Efter de gick jag ner mot staden med Olle&Amanda, mötte upp Julia och hon bjöd på Subway den gudinnan! Skrattade så jag trodde jag skulle dö innan jag hoppade på bussen, fin dag helt enkelt!!!


sommar och sol

I fredags var en riktig sommardag! Åkte in vid ett tiden till glasskiosken och jobbade i några timmar! Efter det åkte Amanda med oss i bilen till Marieby där Ellenor,Michelle,Felicia och Olle väntade, väl där då grillade vi, åt och hade det bara allmänt mysigt! 

På lördagen åkte jag iväg tidigt på morgonen för en fyra timmars bussresa till Övik! Sparkade lite boll, vilket resulterade till oavgjort, efter det käkade laget på MAX och sedan var det hemresa. Direkt när jag kom hem åkte jag till Lina för lite roliga bravader! 

Söndag-Solade utomhus med lina, sjukt varmt! Fotbollsträning... Och senare på kvällen åkte vi till Ellenor där det var massa människor villig att fira att sommaren kickat igång! Lite skräckfilm på det också vart en bra avslutning

Och här var en fin summering av min helg! mors!

Som en blomma

Förlåt för mitt otroligt dåliga bloggande! Har haft fullt upp hela helgen och har knappt varit hemma, och blogg.se appen har inte funkat för mig! Men nu så! Kan berätta en sammanfattning om helgen lite senare!


Konventionellt

Försöker plugga matematik men går väääääldigt trögt! Så sätter på sista avsnittet av 90210 istället!!! Som nu är ute och som jag tycker alla ska se, aaah! Baj


Happiness depends upon ourselves.


~bild från i somras
Har legat hemma magsjuk hela dagen igår men idag mår jag betydligt mycket bättre! Så har bara legat hemma hela dagen och kollat på serier, vart ute en sväng i solen, gjort ett försök till att städa mitt rum vilket inte är så lätt när min garderob är sönder... Ska be pappa fixa den nu så jag slipper sova i en container höhö. Baj 

Change your life

Halaaaaa! I söndags när jag kom hem åkte jag direkt till Ellenor, åt lite fin tårta och kollade på skräckfilm. Vi ringde dit Olle&Simon en sväng också och efter en stund kom Amanda! Vi somnade runt ett, och vaknade trötta som fan dagen efter. Men det var en mysig kväll :)


Den bästa dagen

Gårdagen var nog den hittills bästa dagen i mitt liv. Lyckan går inte att beskriva! Imorgon bitti klockan fem åker vi iväg till Sundsvall igen och söker ännu mer lycka. Utöver det har jag jobbat en stund idag på Storsjöteatern med Olle, Simon och Cornelia! Hade så otroligt roligt, roligaste gången jag har jobbat iaf! Åkte förbi Lina en stund efter det med lite blommor och hälsade på hennes fina sällskap! Sen var jag tvungen att åka hem och vila och fixa och packa ooooch allt var det va! Så nu är jag laddad för morgondagen! Sov så gott nu mina kära!


Börjar bra!

Jag och Julia är helnöjda första dagen i Sundsvall efter ha fått träffat Fredrik i Filip&Fredrik! Har haft en helsoft dag och imorn ställer vi oss utanför Sundsvalls stadshus och köar för idol! Kram på er!!!!


Picknick

Invigde sommarkänslorna med en liten picknick på österäng med Joline,Julia,Lina och Isabell! Frossade mat som vanligt och myste med filtar. Finemang


glass i stora lass


Idag vart det glass i stora lass, gick ner en sväng på lunchrasten med några gobitar och köpte lite glass, Julia var super nöjd med sin Twister ;) Så otroligt underbart väder har det vart idag! Efter skolan var slut gick vi ner ytterligare en gång och köpte glass på Wedan, sen satte vi oss på Torget och solade en stund! Hoppas morgondagen blir lika varm och skön!

Någonstans och ingenstans

Hallå mina kära, har vart en alldeles underbar dag idag, ska lägga upp lite bilder sen! Puss så länge


Söndagslyx

Efter en lång och härlig match med vinst på fyra-ett så är det här himmelriket! SÖNDAGSLYX gott folk!!!


love spell

Förlåt för mitt otroligt dåliga bloggande haha. Har varken funnit tid eller vilja till att blogga, men det kommer väl! Igår så käkade jag middag hos Julia med henne, Ellenor, Lina och Olle! Vet inte om man ens kan kalla det för middag egentligen, det är mer massa komplett invalida människor som trycker mat i ansiktet och slåss över godis. Det tyckte jag var en ganska bra förklaring haha. Idag har inte varit en sån specillt produktiv dag, har käkat på donken med boysen sen hälsat på Thyra som stod och sålde remmar, kollat på 112 aina, sen har jag bara legat hemma och kollat på film och käkat det ni ser ovan. Filosoferat och kommit fram till lite saker som jag borde ta tag i inom en snart framtid... Får se när jag får orken till det. Har match imorn och borde försöka komma i säng! Men hoppas ni haft en trevlig och givande kväll! Godnatt mitt herrskap!

Ibland är det svårt när det är lätt

Nu får det bli ett emo inlägg. Livet är inte alltid en dans på rosor så att säga. För mycket plugg och för lite motivation gör en väldigt less. Sen är jag en sån velig människa, vet inte vad jag vill. Jag är väldigt mycket upp och ned.. Det är väldigt sällan allt är som på samma nivå om man säger så... Men nu är det inte länge kvar tills sommarlov och frihet, nya möjligheter och nya upplevelser. Ett stort leende pryder mitt ansikte när jag tänker på sommaren, härliga sommar.


Flowers and kisses

Halaaaa, detta har varit en låååång dag. Vaknade upp till skratt och diverse annat, var mysigt! Efter ett tag gick jag ner till McDonalds och åt en sväng med Julia och Martina, åt för säkert tio pers.. Minst. Sedan knallade jag upp till Kevin där det var massa boys som städade, så medans de gjorde slavgöra satt jag och spelade lite fifa, vilket var rätt så soft. Sen kom min hämtning, så hemma var det bara att slänga på sig alla fotbollsgrejor och åka till träning. Avslutade denna dag med att kolla Barcelona-Bayern! Självklart så vann bayern, kommer vinna hela CL! Men nu ska jag sova, godnatt mina kära!


RSS 2.0