fotbollsgalan


Röd som en räka är jag. Men fortfarande sjuhelsikes kul att få äran att uppträda på fotbollsgalan! Nu när vi är klara beger vi oss till hotellet igen, sen ska jag packa det sista, och återvända hem till mitt fina Östersund. På återseende Stockholm. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tjeena, jag vill så himla gjärna få snacka med dig på till exempel facebook men jag vet inte hur jag ska få tag på dig vill bara säga att du är naturligt vacker även med och utan smink som man sett bilder av och jag tycker du va värd att vinna idol, jag skulle bli hur lycklig som helst om du tog dig tid och svara på hur man skulle kunna få snacka med dig personligen så att du visar till fansen att du verkligen bryr dig nu när du ändå inte är med idol längre har du säkert mer tid! ♥♥♥ tack på förhandand!

2013-11-11 @ 22:29:11
Postat av: Anonym

HAHAHA måste bara säga att din dialekt är för rolig.
haha och by the way TEAM DELENA !!!

2013-11-11 @ 22:37:09
Postat av: Hanna - ett litet fan

Fasen vad jobbigt det blev att bli påmind under fotbollsgalan att du inte kommer vara med på fredag....idol blir inte samma ska utan dig. Helt plötsligt blev de i stort sätt ointressant. Vill bara skriva att du rockar o att jag tycker du är sjuuuukt grym! Hoppas du aldrig slutar med musiken ( då får du med mig att göra ) och jag kommer helt klart att köpa din första skiva sen ;) good luck! Puss o bananer!!!

2013-11-11 @ 23:16:44
Postat av: Take it easy

Ta tillbaka din tid o kompisar i Östersund, ge livet en chans efter Bard-Bagge maffian. Märkligt att du sjöng ut ikväll men inte på Fredagarna, du har ju mycket mer voice bakom the nice face. Du ser ut om en italiensk fotomodell ovan, lite så skit på er kids, snyggt o tufft med självförtroende. Tror det skulle va bra med en kontraklös prova på cd som sen kan va Cv i framtiden. Inte nått jädrans kontrakt som kväver dig där du lallar ICA hits. Men du kanske vill andra saker om en månad vem vet.
Märkligt att folk vill vinka på Facebook mer än att du skall ha ett bra liv. Sen var väl Facebook sidan privat nått. Er låt ikväll var bättre än Kersti Adams Ray mannen om det är hanses mamma, vem vet. Glöm inte att det är sexigt att bli sexa i idol, och skit på er juryn.

Kram Fjunis.

2013-11-12 @ 01:33:38
Postat av: tonite

Det blir att rösta ut Bagge-Wahlgren från tvn ikväll , snacka om självförtroende att visa ful rumpa o låta Bard sjunga på sitt tak eller klemma tamponger ner i en flaska de e inte konstig att Laila smider smycken för att överleva. Tråkigt på Fredag nu när idols hack kyckling åkt hem. Fan vad man saknar dig hjärtat.

2013-11-12 @ 14:15:10
Postat av: Robb

Du är det finaste som finns!



Hoppas du have a grejt life nu när idolkarriären e över, vad händer nu med livet?

2013-11-12 @ 16:40:58
Postat av: Hur känns det

Hemma? Bättre än hotellet. Skolan imorgon?

2013-11-12 @ 23:33:34
Postat av: Bella

Så jävla snygg!! :D

2013-11-13 @ 12:57:03
URL: http://jennyizabella.se

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0